За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

MTV Europe Music Awards 2008



Още веднъж се извинявам, че пиша за наградите толкова късно... За мен тазгодишните награди бяха много по-хубави от миналогодишните в Мюнхен. Katy Perry се представи добре като водеща, макар че очаквах малко повече лафове в интродукцията. Повечето тоалети, с които се появи бяха много ефектни. Най-забавен ми беше анонсът с банана. Хубава беше и идеята с lounge зоната, в която 30 Seconds To Mars си говориха с изпълнителите, но сякаш не беше доразвита като хората и не бяха избрали подходящите водещи. Със смесени чувства съм относно победителите в категориите. Не смятам, че наградите за Best Act Ever и за Best European Act отидоха при когото трябва. Особено втората! Пълна излагация. Не смятам, че Britney заслужава "Act Of 2008". Но то е ясно, че наградите на Katy Perry, Britney и 30 Seconds To Mars бяха до известна степен нагласени. В крайна сметки едните водят, а пък MTV явно са получили бая пари, за да дадат старт на новата ера на Бритни. Всички изпълнения ми харесаха с изключение на Take That, които ми бяха скучни и старомодни. Песента им е ужасно тъпа, нищо общо с миналия им първи сигнъл "Patience", който беше як. Най-много ми харесаха изпълненията на P!nk, Beyonce и The Killers. Повечето изпълнения от наградите може да си свалите в хубаво качество от първия коментар към този пост! Ето и списък с победителите:


Most Addictive Track: P!nk ‘So What’
Video Star: 30 Seconds To Mars ‘A Beautiful Lie’
Headliner: Tokio Hotel
Ultimate Urban: Kanye West
Rock Out: 30 Seconds To Mars
Artists Choice: Lil Wayne
Act of 2008: Britney Spears
Ultimate Legend: Sir Paul McCartney
Album of the Year: Britney Spears Blackout
Europe’s Favourite Act: Emre Aydin (Turkey)
New Act: Katy Perry
Best Act Ever: Rick Astley

25 коментара:

G`Fan каза...

Beyonce - "If I Were A Boy" [81 MB]
4storing | rapidshare

Take That - "Greatest Day" [66.3MB]
4storing | rapidshare

Kanye West - "Love Lockdown" [70.7 MB]
4storing | rapidshare

Estelle - "American Boy" [48 MB]
4storing | rapidshare

Duffy - "Mercy" [66.9 MB]
4storing | rapidshare

P!nk - "So What" [70.3 MB]
4storing | rapidshare

Katy Perry - "Hot 'N' Cold" [50.8 MB]
4storing | rapidshare

Анонимен каза...

6to govori6 gluposti nemoga da razbera?! "MTV явно са получили бая пари, за да дадат старт на новата ера на Бритни"... ako bqha polu4ili tolkova MN pari kakto kazva6 ti, nqma6e da sa samo dvete nagradi, a i tretata 6te6e da otide pri neq... zloba ama zloba...

Анонимен каза...

Е, 3 са прекалено очевидни... Айде признайте си вече, че вашата Брит нищо не направи тая година! Да си припомним лайф-а на МТВ мюзик ауордс 07 :D

Анонимен каза...

amiiii, ok! ama tova e tvoeto mnenie... az moga da ti kaja, 4e sled "In The Zone" na Britney i "Stripped" na Christina az li4no ne s1m sre6tal album, koito da mi haresa ot na4aloto do kraq... dokato ne izleze "Blackout" ta i bonus tracks ta i unreleased... vs v toq album mi haresa ot raz i do den dne6en go slu6am. Ta haide ela ti s tvoeto "Айде признайте си вече, че вашата Брит нищо не направи" i me ubedi 4e si prav!!! Vqrno nqma6e nikakva reklama na toq album (makar 4e li4niqt i jivot si be6e dostat14na reklama i ako ima druga zvezda, koqto tolkova da e u4astvala v mediiniqt jivot kolkoto Britney prez 2007-2008 ei tuka na mqsto da mi okapqt kosmite ot nosa) nqma6e performances, ama li4no za men tva be6e albuma na 2007-2008 i za men toi ostava v istoriqta kato ne6to veliko. i poneje znam kolko mn hora obi4at Britney, i znam 4e glasuvah hilqqdi p1ti samo i samo tq da spe4eli, vse si mislq 4e HI4 NE STE PRAVI :) :) :) :) :)

Анонимен каза...

KanYe пак спечелил.супер. щеше да е тъпо да не го оценят, защото той твориии (bow)

Vlad каза...

omg, anonimnata, kva za6tita udari na britney. da budeme 4estni az sum fen na beyonce i na kanye, te minalata godina bqha dobre no rihanna e 4oveka na 2008 godina da budeme 4estni, britney pusna tri pesni4ki a rihanna be6e nomer edno cqla godina! koeto mi navejda na misulta, gfan dai edno glasuvane v saita - best act of 2008 da vidime koi kvo misli

Анонимен каза...

Fenovete ne Rihanna izob6to ne sa aktivni pri glasyvaniqta! Za6to pri polojenie, 4e beshe s tolkova pesni i klipove imashe tolkova malko nominacii?! Na VMA sledqh gledaniqta i v saita i ne beshe sred nai- gledanite.
Tyrcite su6to sa adski mobilizirani, kogato tqhni hora y4astvat na takiva subitiq. Zashto vinagi Turciq e sred purvite 5 durjavi v Evroviziq?!
Edinstvenoto, koeto ne moga da si obqsnq e koi oba4e glasyva za 30 seconds to Mars?!

Samidare каза...

30 seconds to Mars имат доста голяма мобилизирана фен база. Да не забравяме, че те се водят рок, а по мои наблюдения феновете на такива групи са маниакално зарибени...
Има нещо вярно за турците, но това за Евровизия няма нищо общо, понеже там не можеш да гласуваш за собствената си страна ;)
И аз не съм доволна от наградите, Колдплей имаха невероятно силна година, Леона Люис беше цял фурор, както и Дъфи... Но това все пак е МТВ, там наградите са си малко измислени понякога... Грамитата са доооста по-интересни =)

Анонимен каза...

Колко неточни и недоказани коментари чета тук. Първо да ви кажа, на Евровизия турците не могат да гласуват за своята песен, колкото и да са мобилизирани. Както и да е. Относно Britney съм напълно съгласен с G`Fan. Ами извинявайте ама 1. Blackout скоро навърши 1 година от излизането му на пазара. Каква 2008 говорим? Хайде поне да имаше актуален сингъл от него в момента, по бих се съгласил, ама... Още по-малко пък заслужена е другата и награда. Какво е направила? 1 песен с клип, няколко кратки интервюта в разни радиа, една снимка за обложка на албума и. Други хора като Rihanna oтново си скъсаха задниците от работа и останаха отново недооценени. Какво направи Rihanna тази година. 1. В началото на годината беше на турне. 2. Издаде DVD от това турне. 3. Преиздаде си албума. 4. Направи 3 още три клипа от албума си. 5. Имаше 2 песни, достигнали #1 в Hot 100. 6. Постави рекорд за най-голямо изкачване за една седмица на женска изпълнителка. Едновременно с това имаше 2 песни в топ 3. 7. Беше на турне с Kanye. 8. Направи хиляди фотосесии. 9. Скъса се от промоция. 10. Участва в песента на T.I. Live Your Life, която също стана #1 в Hot 100. Да не говорим, че в момента е на ново турне с Chris Brown и подготвя нов албум. Айде сега ми кажете, че наградата на Britney е заслужена.

Анонимен каза...

Проблема не е само с наградите на Бритни.Много от наградите (повече от предишни години) не отидоха при тези които ги заслужават. Единствено следните 4 бяха заслужени според мен:
Ultimate Urban: Kanye West
Artists Choice: Lil Wayne
Ultimate Legend: Sir Paul McCartney
New Act: Katy Perry
Както виждате две от тях не се гласуват от зрителите. Усещате накъде ми отива мисълта. Не се гласува обективно а за любим изпълнител независимо какво е направил той през отминалата година.

Анонимен каза...

Аз се радвам за Бритни,наистина Act 2008 не беше толкова заслужена,но Album на 2008 съм съгласна,защото нейния албум нямаше 1 слаба песен за мен и ми беше любим за изминалата година.

Анонимен каза...

Абсурдно е това да е бил най-добрият албум за 2008.Песните са направени така, че да се харесват но са прекалено елементарни и от към музика и от към текст (една и съща мелодия през цялата песен и се повтаря едно и също през половината време).За теб може да е най-добрия, но като цяло е невъзможно още повече, че това е най-слабият и албум до сега независимо какво казват феновете и критиците.

Анонимен каза...

to4no taka :D :D :D "това е най-слабият и албум до сега независимо какво казват феновете и критиците"....... Ti maloumen li si, k1v si? :D :D :D a za FABRIKATA rihanna... vqrno, sk1sa si zadnika, ama to o6te ima dosta ot nego, i naistina kakvo li ne prai i k1de li ne be6e, ama qvno... ne e bilo dostat14no :) ina4e moga da kaja 4e Disturbia i Rehab sa unikalni pesni4ki, ama do tam

Анонимен каза...

Когато издадеш албум на 30 октомври 2007 , хммммм как да ти кажа, не стигат 2 месеца да се популяризира докрай и да се изхаби... и докато издадат вторият сингъл, ХОП гледаш то станало 2008. И третия като излезе и той там някъде... и какво стана?! - Албум издаден в края на 2007 всъщност е албум издаден едва ли не през 2008. Та анонимен, не ме питай за каква 2008-ма говорим, щото аз само една 2008-ма съм преживял досега в живота си и сигурно тя ще си остане. Песните били еднакви, елементарни, незнам си к'во незнам си що... Дрън-дрън че пляс!!! му викам аз на вашето! На мен как не ми прозвуча нищо еднакво незнам, ама факт. Не ви разбирам. Аз примерно не харесвам Бионсе, ама никога няма да тръгна да я нареждам жената, щото си работи, твори си и си радва феновете. И да я наредя и да не я наредя, феновете и ако си я обичат няма да им повлияе моето мнение и ако искат да и дадат награда ще го направят, и повярвайте ми аз няма да го успорвам ако се случи. Та какъв е смисъла от празните ви разсъждения питам аз?!

Анонимен каза...

Зюмбюл ли си какъв си тук се разсъждава да, не се пише без да се мисли.И когато си защитавате Бритнито защо винаги нападате някой друг да замажете положението.Ако сте 14-16 годишни няма да споря въобще за Бритни с вас, защото всичко си е ясно.Но ако сте над 20 тогава може сериозно да си поспорим за да стигнем до истината.

P.S. И на мен ми е по-лесно да пиша на латиница, но нека поне тук да пишем на кирилица.

Анонимен каза...

Аз не искам да споря с никой и не заемам ничия страна в спора ви дали наградата на Бритни е заслужена.Само споделям мнението на анонимния по-горе:"Абсурдно е това да е бил най-добрият албум за 2008.Песните са направени така, че да се харесват но са прекалено елементарни и от към музика и от към текст (една и съща мелодия през цялата песен и се повтаря едно и също през половината време).За теб може да е най-добрия, но като цяло е невъзможно още повече, че това е най-слабият и албум до сега независимо какво казват феновете и критиците."
Старите песни на Брит бяха къде къде по-изпипани.В последно време принцесата на ПОП-а залага на еднообразните фрази,които ти се набиват в главата и песента автоматично става хит:Gimme,gimme,more,gimme,gimme,
more....womanizer,yo,womanizer..и т.н. няма да ви цитирам текстовете...Това,което искам е да се върне към старата си кариера със по-смислените песни от към текст и мелодия!

Анонимен каза...

На мен ми харесват,това е важното

Анонимен каза...

Въпросът въобще не е дали албума ви харесва. Аз нямам нищо против Britney, дори напротив - харесвам я и то много. Но просто погледнете реално на нещата. Албумът и на мен ми е любим, но за 2007. Blackout е на повече от година - абсурдно е дори да бъде номиниран в категория на награди, провели се в края на 2008. Още веднъж казвам, че аблума го харесвам много щом съм дал 32 лв за него за да го купя едва ли го мразя и не ми харесва. Сами си правете изводите. И ако обичаш не ми говори на мен чии разсъждения са празни. Мисля, че достатъчно реално гледам на нещата.

Анонимен каза...

Кога ще приемете, че хората имат право на мнение?
Аз разбирам да се дразните на главния пост, защото все пак той е вид публикация, въпреки, че пак си е личното мнение на gfan. - което не съвпада особено с моето, най-вече откъм стила на изказване, да сме точни, ноо- свобода на словото етц.
Ама да се биете за Бритни, Риана и Beyonce точно ... То аз и Софи Маринова не понасям, ама и тя има фенове. Та и Бритни си ги има, и нея я оценяват. Щом другите не са ги дооценили- нещо не им е достигнало.
Или да- световна коспирация и дрън-дрън. (:

Анонимен каза...

Точно това е проблема, че феновете гласуват за любимите си изпълнители без да са погледнали обективно защо те заслужават награда.Но все пак това е MTV EMA не са Оскарите.Затова едни такива награди не могат да бъдат обективни и вземани на сериозно.

Анонимен каза...

Poneje tyk se razsujdavalo haha Zashto ne se zamislihte vurhy tova, koeto vi kazah za Evroviziq?! Q se zamislete kolko Tyrci ima v BG? Kolko ima v Germaniq? Te sa navsqkude i se razmnojavat!

I Rihanna izob6to ne durji rekord za nai- golqmo izka4vane na izpulnitelka v HOT 100! Pesenta beshe na T.I. i vednaga rekorda beshe podobren ot Britney!

I za frazite... a Rihanna ne zalaga li na su6toto: "umbrella ella ella", "please don't stop the music music music..."?!

Ivan каза...

:) mdammmmm Britney e the best beee :) kvoto i da stava!!! Eto primerno dnes v neta iztekoha klip4eta na nqkoi ot pesnite ot noviqt i album i sa strahotni vsi4kite do edna :) tova 6te e albuma na godinata i na sledva6tite nagradi ;)

Анонимен каза...

Daaa vqrno si e i 4e Rihanna zalaga na takiva pesni-Britney ima samo dve s povtarq6ti se Gimme MOre i Womanizer, a Rihanna-Umbrella ella ella e e e,Shut up and drive drive drive,Pls don't stop the music music music,Disturbia pam pam bidam pam pam bidam

Анонимен каза...

BJIagko0oo:bidam :D:D:D:D::D!KAZAL SI!Britney kefi malko hora spored men...Rihana pove4e 100 procenta...aa eto tipi4en primer predi nqma i mesec v truleq se voza az...i do mene RAPER svle4en awe tipi4en hater!I slu6a na Rihanna shut up and drive...!Smqtaite 6to i raparite sa po4nali...ne e dobre rabotata...vsi4ki chalgari slu6at Rihanna.Tq e 4algata na sveta v momenta...Super Komers!!!

Анонимен каза...

Знаете ли колко жалко изглеждате с тая Бритни в уста.Човек ще си помисли, че сте в 6-ти Б клас.Вземете слушайте по-разнообразна музика за да имате база за сравнение.