За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Madonna изкара Britney и Justin на една сцена


Преди няколко дни Madonna поднесе огромна изненада на феновете си, дошли да гледат концерта й в L.A., като изкара на една сцена, но по различно време две от най-големите звезди в поп муката - Britney Spears и Justin Timberlake. Britney се присъедини към Madonna за изпълнението на "Human Nature", за която по-рано тя засне специален видеоклип в асансьор, а пък Justin участва в изпълнението на "4 Minutes". Малко е силно да кажем, че Britney е пяла или нещо такова, но ако не друго изглеждаше много добре. Изпълнението с Justin го няма, но по разказ на хора от публиката е било същото като предишното им съвместно изпълнение. Ето и две снимки:


Madonna & Britney Madonna & Justin


14 коментара:

Vlad каза...

lol, britney ne napravi ne6to fenomenalno, no se pak, ne se ziloji hahaha :)

Анонимен каза...

Britney po4va da prili4a vse pove4e i pove4e na Michael Jackson... vizualno, ne moje da mu stypi i na malkiq pryst v muzikalno otnoshenie.

Vlad каза...

abe britney sa q napravili sa nikoi ne moje da otre4e, moje za ni6to da ne stava v deistivtelnost ama v klipovete i po u4astiq e trepa4

Анонимен каза...

Abe qvno stava i v deistvitelnost, 6toto poqvata i na jivo vdigna pyblikata

Анонимен каза...

imam 4uwstwoto 4e gledah ne6tu m/u zombi i upoen ohliuw, klatu6ka6 se do swryh energi4nata baba Madge (koqto kwoto i da si goworim e jiwa drusalka - nz s kwo se pudri - kwato e otka4alka moje i samo s kabala..

Vlad каза...

mnogo tup komentar! samo zloba egati...

Анонимен каза...

Какво да ви кажа, то в днешно време Бритни става само за това да я поканиш реклама да си направиш, особено като заформиш малко интрига с Джъстин (Мадона си знае работата ).В момента името работи за Бритни и затова продължава да вълнува хората а не защото прави нещо значимо.Пък и Мадона е казала, че и лошата реклама пак си е реклама.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с последния коментар.По-добре не може да се каже.

Анонимен каза...

Abe ei razbira4i, britni e velika pokaza klasa, izglejda super, oble4ena be6e prekrasno i prosto e vupros na vreme da zapee otnovo, za6toto nikoi ne moje da kaje 4e tova momi4e nikoga ne e moglo da peee. A na baba Madonna evalata, tq puk ne moje da pee hi4, ne e i mogla, NO 1 e nali??!?!? samo da svali teq ga6ti 4e kato i vidq muskulite pod tunkata koja i ne mi stava mn priqtnoa rozavata 6apka e samo za razko6
The Queen is dead,long live the Queen!

Анонимен каза...

Никой не казва, че не може да пее, но само това не стига.А що се отнася до класата може да поспорим по въпроса.Доколкото си спомням тя беше ударила дъното, но както казах името и все още е марка която изкарва пари и много хора се постараха да я върнат отново в бранша.Ще видим това завръщане дали ще донесе нещо стойностно за феновете или само още пари за продуцентите(засега е само второто).

ShotsterAndPixter каза...

w momenta slu6am 4asti ot albuma i
- kakto vinagi sum pove4e ot dovolen samo pliuete i ot predniq bqh dovolen, ega se zadavite, duno udarila ne udarila amam i na vas vi go udari

Анонимен каза...

Човек като не може да каже нещо смислено почва да ругае поне го прави на български (ако знаеш как де) та да те разберем.Слушаш части от албума и, ми да то 5 минути са ти достатъчни останалото е все същото.

ShotsterAndPixter каза...

oh dosadna rabota

Анонимен каза...

Ми досадна е да само Бритни ти е в устата вземи слушай малко повече неща и тогава ми говори.