За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Nickelback - Dark Horse (2008)Шестият албум на канадската рок банда Nickelback носи заглавието "Black Horse" и излиза на 18 ноември. Адски се надявам, че няма да попречи на Beyonce да застане под номер 1 в Америка, защото все пак Nickelback е група, която продава доста. Съдейки по успеха на първия сингъл "Gotta Be Somebody" имат шанс да продадат една добра цифра през първата седмица. Парчето им до момента е достигнало пик #10 в Billboard Hot 100 и #4 в Канада! "Something In Your Mouth" е избрана за втори сингъл. Парчето е доста по-тежко от пилотния сингъл и бе изпратено по рок радиата на 28 октомври. Освен тези две парчета не съм имал никаква възможност да чуя албума. Надявам се да ви допадне. Не забрвяйте, че линковете са в първия коментар към поста. Приятно слушане!

01.Something In Your Mouth
02.Burn It To The Ground
03.Gotta Be Somebody
04.Id Come for You
05.Next Go Round
06.Just to Get High
07.Never Gonna Be Alone
08.Shakin Hands
09.S.E.X.
10.Today Was Your Last Day
11.This Afternoon

3 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare | megaupload

Анонимен каза...

На мен aлбума ми харесва засега. ^^ Аз съм забелязала и тенденция всеки следващ техен албум да е по-як. :D И между другото отдавна исках да ти кажа, че те насърчавам да пишеш повече за рока. ;)

Анонимен каза...

Трябва да проверя:)