За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUICK NEWS

QUICK NEWS Pictures, Images and Photos

*Сайт News: Ако не сте прочели в чата, през изминалите няколко имах бая да уча и нямах никакво време да се занимавам със сайта. Дори не съм влизал да видя кой какво коментира и говори... Ще се опитам да наваксам малко до края на месеца. Ще ме извинявате ако скоро пак има такива периоди, но ученето ми е доста по-важно... А за жалост семестърът ми е в разгара си и тепърва ще ни мъчат гадните германци!

*Paris Hilton News: Лигавата Paris избра песента "Paris for President" за пилотен сингъл от втория си албум, който предстои да излезе до края на годината. Видеото е заснето на 3 октомври в L.A. и ще бъде представено за първи път на 26 октомври.

*Amy Lee News: Amy Lee от Evanescnce работи усилено върху своя първи солов албум. Певицата описва материала за този проект като много по-различен от това, което е правила до сега и като не толкова тъжен.

*Tom Jones News: Предполагам доста от вас знаят кой е Tom Jones или поне се надявам. Тази година той се завръща с албума "24 Hours", който ще излезе на 25 ноември.

*Руши Видинлиев News: Руши ще бъде звездата в четвъртия таен концерт на MAD TV, който ще се състои на 18 ноември 2008.

*Eminem News: Рапърът се завръща с нов албум или през декември, или през първите два-три месеца от 2009. Той сам обяви заглавието на диска - "Relapse".

*Alicia Keys & Solange News: Solange, сестрата на Beyonce, в момента пътува из Европа заедно с Alicia Keys, за да подгрява публиката по време на продължението на турнето й "As I Am Tour". Очаквайте в петък подробен разказ от концерта на двете изпълнителки в Mannheim. Solange ще изпее на живо кавър на новия сингъл на Kanye West "Love Lockdown".

2 коментара:

Анонимен каза...

Супер много ме радва факта,че Том Джонс се завръща :Р Този мъж има велики песни.Очаквам нещо интересно и от Еминем-дано се постарае. :)

Анонимен каза...

аууу Еминем откога го чакам да се завърне. Големи очаквания имам =)