За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Beyonce пусна видеото към хита "If I Were A Boy"



Вчера в Yahoo! беше световната премиера на най-новото видео на Beyonce - "If I Were A Boy". Клипът е черно-бял и е третият черно-бял в кариерата й след "Flaws & All" и "Still In Love (Kissing U)". Разбира се, за разлика от тях е доста по-скъп и доста по-добре направен. Според мен идеята е перфектна и историята във видеото подхожда идеално на посланието на песента. Beyonce за първи път направи нещо, което не е повърхностно. Да не забравя да отбележа, че тя изглежда страшно добре в клипа - много красива и въпреки, че играе полицай, изглежда много женствена. Очаквайте утре и видеото на "Single Ladies". Във вторник Beyonce ще гостува на TRL. Предаването е закрито и ще излъчи свой последен брой през ноември. Въпреки това са решили да направя още един епизод преди края специално заради Beyonce! Надявам се много да изпее "If I Were A Boy", но доста се съмнявам!


25 коментара:

Анонимен каза...

Не мога да опиша с думи колко силно ми въздейства видеото и как се разплаках на него!Бионсе за пореден път показа коя е най-добрата!

mart каза...

Точно на такава интелигентно направена продукция се надявах! Много,много,много,ама мноогооо се радвам,че това не е безсмислена песничка,целяща само да стане хит,това е изкуство! И то направено по начин,по който само тя си може. Tука вече няма как да бъде изкопирана :D А за хит-100% отсега съм сигурна :)

Анонимен каза...

Чак пък хит е рано да се каже... Смешка.

Анонимен каза...

abe hit drug put

Анонимен каза...

klipa e tolkova dobre izmisen , strahotna koncepciq otgovarqshta na teksta i e osobenno vazdeistvasht zaedno s teksta ! esenta e strahotna i pee tolkova dramatichno izobshto glasa i e strahoten i melodiqta izobshto mn mi haresva ! samo G`fan zashto si tolkova skiptichen kam novata i produkciq misleh che i ti si fen :D

G`Fan каза...

Ами при положение, че вече е издухала и Britney, и Christina, и T.I. и Rihanna, и Nickelback по airplay тази седмица, мисля, че определено е хит! А пък и за една сутрин да се обадят близо 50 000 души, за да си я поръчат само в едно радио... Някак си на хит ми прилича..

Анонимен каза...

Леко е наивно да наречеш песен излязла преди 2 дена хит. Още повече пък ако е на любимата ти изпълнителка ;)

Анонимен каза...

Не е наивно нали е обяснил защо е хит вече!Като не знаете не се отваряйте толкова!

Анонимен каза...

Хит е и още как!Колкото и да не им се иска на някои...

mart каза...

Ехх пак успя тва момиче... Поредното доказателство са злобничките завистливи подобия на коментарчета.
Не мога да кажа,че е хит?! хахаххаах! Това е една от най-добрите и световно известни изпълнителки с един от най-силните гласове, с огромни постижения в кариерата си, а песента е с интелигентен замисъл и перфектен клип. И това ако не е хит,светнете ме как тълкувате думата...
Все пак ще си говорим след няколко седмици кой има по-реална преценка.

Анонимен каза...

Изобщо не разбирате какво искам да кажа. Песента може и да стане хит, нямам нищо против - защото е хубава. Но все пак е излязла преди 2 дена - имайте малко реална преценка над нещата. Не можеш да наречеш песен, която тепърва започва да набира скорост най-големия хит в момента. Дано стане, но само това че е Beyonce не значи че песента е хит.

Анонимен каза...

da, dosta ne na mqsto e dymata :hit: v zaglavieto.. no vs vse pak trqbvashe da sme gotovi da o4akvame takiva preyveli4eniq, ta g-fan ni predypredi 4e shte se oburne spec vnimanie na 'gueen' bi :) ..dori i vsi4ko da doide malko v pove4e..

Анонимен каза...

Защо например на Womanizer не пише хита? Въпреки, че е #1 в iTunes? А защото е Beyonce, после нямало нищо общо с предпочитания. Да, бе да. Много ясно че като е по-нова от другите песни ще ги мине по airplay. Ако ги бяха пуснали заедно едва ли баладката на Beyonce щеше да "издуха" Womanizer.

G`Fan каза...

Абе ти чуваш ли се какви глупости говориш? Не стига, че не разбираш, ами и се отваряш! Аман от такива! Песента на Britney е официално издадена по радиата, докато тази на Beyonce не е! Т.е. песента на Britney я въртят всички радиа, а тази на Beyonce само някои. А и песните по принцип набират много бавно airplay, така че достигат пика си чак 2-3 месеца след издаването си.

Освен това ако не ви харесва какво пиша просто не влизайте, защото адски ме дразните! Направо вече не ми издържат нервите! Баси нахалните хора!

Анонимен каза...

Пък на Бритни тъпотията womanizer,дето все едно и също се повтаря в песните й...И ако не беше гола няма да е Бритни просто.Въобще не ми харесва песента й.Наби ми се в главата,но това не означава че ми е допаднала и за минута...Пък Бионсе няма да я коментирам-всички виждат колко хубава песен и клип е направила.Само мога да си мечтая да надмине всичките си рекорди по продажби!

G`Fan каза...

Аз харесвам много песента на Britney и съм фен на Britney! Но нали трябва заглавияата на постовете да са по-различни и затова пиша каквото ми дойде на момента. Песента на Бритни също е безспорен хит!

Анонимен каза...

Kak za edna sytrin tva radio e yspqlo da vdigne na 50 000 dyshi puk i vsi4kite sa iskali "If I Were A Boy"?


Az vse pak q pozdravqvam, zashtoto videoto e neveroqtno! Pesenta pasti da qde pred videoto! Vseki edin kadur mi haresva. Dori i sulzite, a da ne govorq kolko mi haresvat vizite na Beyonce :)

G`Fan каза...

Това не е България, а САЩ. Там не се гласува само по телефон, а и с e-mail, онлайн, с sms-и и т.н. Все има начин да го отчетат!

Анонимен каза...

Kolko otnema edin razgovor po telefona, za da si poru4ash edna pesen?
zdrasti
koe par4e iskash
if i were a boy

tva po nai- burziq na4in da go kaja e okolo 2 sec + vdigane, zatvarqne i minavane na dryga liniq mislq, 4e stava okolo 20 sec, a ne vsi4ki 6te go kajat za 2 sec ;) Otdelno liniite shte sa natovareni i nqma da mogat da se svurjat vsi4ki.
S e-mailite mogat da si imat na4ini za po- burzo preglejdane no pak mi se vijda presilena broikata!
I ako se znae, 4e 100 shte q pory4at za akkvo s eobajdat 50 000 sled kato e qsno, 4e pesenta 6te im byde pusnata?

Анонимен каза...

I oshte edno neshto: Britney Spears - Womanizer (видео) izobshto ne e razlichno zaglavie spored men. Britney Spears gola v novoto si video shteshe da e razlichno. Razlichno e zaglavieto za Pussycat Dolls ;)

Sorry, 4e taka se zadulbo4ih. 10x za informaciqta, koqto davash. Razbiarm te vse pak s tva suob6tenie dosta se nasubra ;)

Az vse pak ne sum ot hater4etata na Beyonce i pesenta mi haresa, a za videoto... Jelaq i neiniq yspeh.

Анонимен каза...

Ебати и хейтърите имало тука-това не им харесва,онова не им харесва...ЕМИ ЧАО ТОГАВА БЕ!

G`Fan каза...

Айде замисли се как може за 10 минути в България да се изчисли колко души са гласували за Евровизия, и дали не може за 2 часа предаване да изчислят reqeust-ите!

Анонимен каза...

V Evroviziq sa dadeni tochno opredeleni telefoni na koito da glasyvashz a dadena pesen, radiata nqmat telefoni za otdelni pesni, a e edin obsht!

G`Fan каза...

ООО НЕ! ИМАМ ВЕЧЕ ГЛАВОБОЛИЕ ОТ ТЕБЕ! ХОРАТА ТАМ НЕ СА ПЕЩЕРНЯЦИ КАТО НАС БЪЛГАРИТЕ, ТЕ ИЗПОЛЗВАТ ДРУГИ МЕТОДИ ЗА ГЛАСУВАНЕ - SMS И ONLINE.

Vlad каза...

omg
MERSI MERSI MERSI MERSI MERSI!!!!!!
nai-posleeeeeeeee
ieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(Gfan toku 6to napravi denq mi pohubav)