За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Pussycat Dolls избраха пустинята, за да заснемат "I Hate This Part"



Вчера си беше голям ден за меломаните и по-точно за феновете на комерсиалната музика. Двете най-очаквани певици за годината представиха клиповете към първите сингли от новити си албуми, а пък Pussycat Dolls издадоха втория си клип за тази седмица, а именно видеото към техния втори сингъл за Европа "I Hate This Part". Клипът е заснет в края на септември и по-точно на 28 септември, когато е и рожденият ден на Melody от групата. Видеото е страшно красиво и много отива на песента. Започва и завършва с Nicole, която свири на пиано. Действието се развива в пустинята. Освен видеото ви предлагам и два официални ремикса, които може да свалите от линковете в коментарите!

01. I Hate This Part (Digital Dog Radio Edit) - 3:26
02. I Hate This Part (Dave Aude Radio Edit) - 3:40


BUY THE VIDEO ON iTUNES!
YOU CAN BUY THE SINGLE WITH THE REMIXES ON 21.10.08!
SUPPORT YOUR FAVORITE ARTISTS!

5 коментара:

G`Fan каза...

Pussycat Dolls - I Hate This Part (Digital Dog Radio Edit)
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare

Pussycat Dolls - I Hate This Part (Dave Aude Radio Edit)
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare

Анонимен каза...

Първо че песента е страшна....а и видеото не й отстъпва. Страшни цветове, супер изпипано естетически...просто наслада за окото :)

Анонимен каза...

Страхотно видео !!

Анонимен каза...

Видеоклипът е страхотен,чудя се обаче от къде мога да го изтегля с добро качество?Песента ми е една от любимите в албума.Само едно нещо ми е трън в очите.Баш на тоя текст за сняг те заснели клип в пустинята.Не им хващам идеята нещо...

Riot! каза...

mnogo dobur klip i vsi4kite sa super gotini