За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUCIK NEWS

Photobucket

*Avril Lavigne News: Видеото на Avril Lavigne "Girlfriend" се превърна в най-гледаното музикално видео в историята на сайта YouTube. Клипът й е гледан над 100 милиона пъти.

*Alex Gaudino News: Дебютният албум на италянския DJ Alex Gaudino, който стои зад хитовете "Destination Calabria" и "Watch Out" се казва "My Destination" и може да бъде закупен от българския онлайн магазин mp3.bg само срещу 9.60 лв. Това ще бъде единственият легален начин да си набавите албума в България.

*Beyonce News: Днес е кастингът за един новите два клипа, които Beyonce ще заснеме този месец. Кастингът е за видеото към песента "I'm Just A Boy", което ще бъде заснето от режисьора Jake Nava (режисирал "Crazy In Love", "Baby Boy" и "Naughty Girl"). Видеото ще бъде заснето за 4 дни.

*TV News: Ето и малко информация околко предстоящите гостувания на звезди в тв предавания за тази седмица: В понеделник Jonas Brothers ще пеят в шоуто на Ellen, а LL Cool J ще пее в BET 106 & Park. Във вторник Jessica Simpson ще пее в Good Morning America, а Leona Lewis ще представи "Better In Time" в шоуто на Jay Leno. В сряда Ne-Yo ще бъде гост-водещ на TRL, а Solange ще пее в шоуто на Jimmy Kimmel. В четвъртък Jessica Simpson ще гостува в The View и ще пее в шоуто на Летерман, а Leona Lewis ще пее при Ellen. В петък LL Cool J ще пее в The Early Show и при Ellen. Група 032 пък ще гостуват в Шоуто на Слави. Някои от тези изпълнения ще бъдат отразени в сайта.