За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Започнаха репетициите за наградите VMA 08

Photobucket

Репетициите за наградите на MTV тази вечер текат с пълна сила. В интернет вече плъзнаха някои снимки. За жалост до репетицията на Britney не са били допуснати фотографи, защото всичко около нейното участие е пълна тайна. Като кликнете на снимката горе ще видите първата снимка от репетицията на Rihanna за изпълнението на "Disturbia". Сцената на наградите изглежда доста малка и обикновена... Все едно е Top Of The Pops. Ето още снимки на други изпълнители:

P!nk Kid Rock

P!nk ще изпълнява на специална сцена извън залата. На снимката се вижда как по време на репетицията слиза по някакъв парцал. Певицата ще представи за първи път на живо сингъла си "So What" от албума й "Funhouse". На другата снимка е Kid Rock, който явно ще пее на основната сцена. Той явно е решил да репетира с чехлите от хотела.

Photobucket Photobucket Photobucket

Jonas Brothers изглежда ще пеят също в залата, но за тяхното изпълнение ще има изграден декор, наподобяващ улица. Първо пеят на стълбите пред някаква сграда, до нея ще има такси. Поне така изглежда от репетициите. Техните снимки от репетициите са първите официално разпространени.

Photobucket Photobucket

Lil Wayne също репетира усилено за своето изпълнение. Вторите официално пуснати снимки от репетициите са неговите. Той най-вероятно ще напарви някакъв микс от песни. Аз се надявам да изпее малко от "Lollipop". За да видите снимките в по-голям размер просто кликнете върху тях. До наградите остават по-малко от 8 часа, а до червената пътека по-малко от 7. Не забравяйте, че във форума ще ги гледаме на живо през нощта.


3 коментара:

Анонимен каза...

Bravo 4e pak otrazqva6 VMA, ve4e si imame muzikalen fotoreporter v tvoe lice, trqbva da pla6tame mai.. :P No naistina nikade ne moje da se gleda MTV zasega, dali nqma da pusnat Online izla4vane...Ne iskam da gi izpuskam no mai taka 6e stane..Dano dotogava nqkoi nameri na4in da se gledat online... :( Fili5esko

G`Fan каза...

Мисля, че няма начин да се гледат онлайн, освен ако някой сайт за онлайн телевизия не предава MTV. Съжалявам!

Анонимен каза...

В един сайт за Бритни имаше линк към две online MTV-та, по които се предполага, че ще ги дават. Ето линк към единия: http://www.mtvu.com/player/html/popup/indexLive.jhtml?id=1556337&vid=141775