За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Останете будни за MTV VMA's

Photobucket

Надявам се, че ще има хора, които ще останат будни за голямата вечер! Довечара т.е. през нощта ще се състоят 25тите MTV Video Music Awards. Тук в сайта ще ги отразя подобно на Fashion Rocks - с много снимки в секундата, в която се появят, както и с видео от изпълненията. Във форума съм направил специална тема, в която да гледаме заедно наградите на живо. Ще отворя темата утре през нощта в 2.30 и ще се радвам ако не си пиша сам там или тук. Ето и кога ще дават наградите:

G`Fan Online Party - 2.30 [G`Fan Boards]
Червената пътека - 3.00 [MTV]
Самите награди - 4.00 [MTV]

3 коментара:

Анонимен каза...

G'FAN не може ли някъде в форума да го гледаме оnline,ако знаеш някое място.Защо не искам да ги опускам ще ми е много ''Кофти'',защото аз я нямам тази тв програма ако има някъде кажи много те моля!Че ми е много гадно.Или тези mtv europe ако имат сайт и може да се гледа през него онлине.

Анонимен каза...

Дано не сме сами наистина, и не трябва да ги пропускаме! Но МНОГО МОЛЯ някой вече да успокои духовете и да каже КЪДЕ ще се гледат...дали някой онлайн сайт с ТВ или другаде...??? Fili5esko

Анонимен каза...

G'fan спокойно.Няма да си сам.Много сме тези дето ще ги гледаме заедно във форума.Отдавна сме го решили.