За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Подробности за MTV VMA's 2008

Photobucket

Само два дни преди голямото събитие MTV разкриха и последните подробности около наградите. Въпреки всички слухове и "изявления", Britney Spears ще открие тазгодишните MTV Video Music Awards. Тя няма да пее, но споделя, че е особено развълнувана, че ще успее да поздрави феновете си и да даде старт на 25тите Video Music Awards на MTV, тъй като MTV винаги са били много важна част от нейната кариера.

Освен Britney през първите 30 минути на шоуто Rihanna ще представи за първи път на живо "Disturbia" ; ще бъдат обявени победителите в категориите "Best New Artist", "Best Female" и "Best Male" ; Pete Wentz, Heidi Montag и Spencer Pratt ще се появят заедно; Taylor Swift ще обяви изпълнението на Jonas Brothers; Katy Perry ще подхване "Like A Virgin" на Madonna, а T.I. ще дебютира новия сингъл от предстоящия си албум "Livin' A Life" с участието на Rihanna.

Наградите ще се състоят на 7 септември в 3.00 през нощта българско време. Paramore, Lil Wayne и Kid Rock също ще изпълняват на наградите. P!nk ще представи за първи път на живо хита си "So What".

Последните добавени артисти към изпълнителите на наградите за Christina Aguilera и Kanye West. Christina ще изпее нова версия на първия си мегахит "Genie In A Bottle". Kanye West пък ще закрие наградите със свое изпълнение.


Носят се слухове, че Michael Jackson и Janet Jackson ще връчат наградата за "Video Of The Year".