За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUCIK NEWS

Photobucket

Qucik News е една от новите рубрики в блога, които искам да въведа от доста време. Идеята е много проста. Възможно най-кратко и без картинки и други глупости всеки ден да се обобщават новините от музикалния бизнес. Лесно е за поддържане и смятам, че дори с моята несериозност ще просъществува. Ето как ще изглеждат рубриките:

*Форум News: Грешката, която дава форумът не се случва за първи път! До сега винаги се е оправяла от само себе си и според мен се дължи на профилактика от страна на хостинга. Преди 5 минути им написах e-mail с молба да видят какво могат да направят.

*Christina Aguilera News: На 11 ноември Christina Aguilera ще издаде своя първи greatest hits албум, озаглавен "Keeps Gettin' Better — A Decade of Hits", който ще включва две нови песни, сред които първия сингъл "Keeps Gettin' Better", както и презаписани версии на "Genie In A Bottle" и "Beautiful".

*Brandy News: Brandy вече е решила кой ще е вторият сингъл от предстоящия й албум "Human". Песента се казва "Long Distance" и е балада. Междувременно излезе видеото към парчето "Right Here (Departed)". Гледайте го онлайн тук!

*Leona Lewis News: Leona Lewis се отби преди два дни в шоуто на Regis & Kelly, за да промотира сингъла си "Better In Time", който тази седмица е под #22 в Billboard Hot 100. Може да гледате изпълнението в youtube от тук!

*Amy Winehouse News: Amy Winehouse е продала на 10 милиона копия от албума си "Back To Black" в цял свят и продължава да е под номер 14 в световната музикална класация с този си албум. Тази седмица стават 86 седмици от както тя присъства в чарта.

*Kanye West News: Kanye West ще пусне първия сингъл от предстоящия си албум до броени дни в iTunes. Парчето ще носи заглавието "Love Lockdown" и ще влезе в четвъртия му албум, който се очаква до края на година и който все още няма заглавие. Kanye ще бъде гост в новия сингъл на Beyonce, който ще бъде част и от саундтрак към някакъв филм.

*Usher News: Usher подготвя турне, на което ще бъдат допускани само жени т.е. вход забранен за феновете му от мъжки пол. Това той обяснява с интимността на своя последен албум и желанието му да я сподели само с женската аудитория в по-малки зали (бел. авт. защото албумът му е голям провал и не се знае дали ще напълни по-големите).

*Fashion Rocks News: Тази вечер в New York ще се състои ежегодният Fashion Rocks концерт, който ще бъде излъчен по тв на 9 септември. Въпреки това тази вечер по тв ще бъде излъчено изпълнението на песента "Just Stand Up" на 15 изпълнителки, посветиля на борбата срещу рака.