За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Изтече новото парчета на Xtina

Photobucket

Преди няма и 20 минути изтече новото парче на Christina Aguilera "Keeps Gettin' Better" - първи сингъл от предстоящия й greatest hits албум, който ще се появи на 11 ноември в САЩ. В началото парчето започва малко в стила на новото парчета на Anastacia - леко футористично. Припевът е много мелодичен и веднага се запомня. Песента няма абсолютно нищо общо със стила на албума "Back To Basics" и с всички неща, които Christina е правила до момента. Можем да кажем, че Baby Jane is dead, Xtina is BACK! Надявам се парчето да се хареса на всички. До колкото разбирам тя ще изпее и него на наградите на MTV в неделя. Нямате си на представа колко съм щастлив, че започват две нови ери за двете ми най-любими певици. Приятно слушане:

Christina Aguilera - "Keeps Gettin' Better"
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare | mediafire | ulpoaded.to


5 коментара:

Анонимен каза...

Много ми харесва песента! Бих казал доста! :)

Анонимен каза...

pesniovkata kurti. mnogo me kefi

Vladito каза...

Винаги съм смятал, че Кристина има невероятен усет за песни и музика, макар и да не е чак толкова велика певица, колкото се опитва да се изкара. Този сингъл обаче ме разочарован. Прилича на песенна Рияна, което не е комплимент.

Анонимен каза...

egasi i shumotevicata!totalna anti-melodichnost!

Анонимен каза...

На мен ми харесва :)