За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Britney Spears репетира хореографията на парчето "Underground"

Photobucket

Преди около час MSN публикуваха видео, на което повече от ясно се вижда и чува как Britney Spears репетира хореографията към нова песен с още близо 10-12 танцьора. Песента, по която Britney репетира се казва "Underground" и е написана от Lady Gaga и продуцирана от моя любим продуцент Darkchild. По време на видеото може да чуете минута и 9 секунди от парчето. Съвсем ясно се вижда, че Britney е в повече от страхотна форма и като тяло, и като танци. Почти сигурно е, че тази репетиция е за MTV Video Music Awards. Защо иначе тя ще репетира с толкова много танцьори точно няколко дни преди наградите. Според достоверни източници Britney ще издаде сингъла си "Underground" този месец, ще го представи за първи път на наградите и ще промотира усилено, защото новият й албум е насрочен за декември месец. Може да бъдете сигурни, че ако тя издаде албума си преди Коледа и промотира както трябва, то тя ще е първият поп артист от много време на сам, който ще продаде повече от 1 милион копия за първата седмица. Но да видим как ще се развият нещата. Преди малко MTV Germany добавиха Britney в списъка с изпълнители, които ще пеят на наградите. А сега ви давам линк към MSN, за да гледате репетицията, както и mp3 с частта от песента, която се чува в клипчето. Приятно гледане и слушане:

2 коментара:

M160 каза...

par4eto zvuchi qko a tq denci kato za svetovno. evala. dano da pee na tea nagradi

Анонимен каза...

tova za 1 mln copies sold za 1 sedmica pri sastojanieto na muzikalnata industria v momenta i s ogled na tendenciite...shte vidim!