За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Червената пътека на Fashion Rocks 2008

Photobucket

След 20 минути започва един от най-яките концерти за тази година, а именно тазгодишният Fashion Rocks. Преди да започне шоуто всяка от звездите ще мине по червената пътека и както никога до сега аз ще направя пост предимно за снимки от въпросното събитие. За да видите снимките по-големи кликнете върху тях! Here we go:

Photobucket Photobucket

Rihanna пристигна първа на Червената пътека! Според мен изглежда страхотно! От доста време не съм я виждал да изглежда по-добре на червена пътека. Тази вечер тя ще вземе участие в груповото изпълнение на "Just Stand Up" и отделно предполагам, че ще изпее "Disturbia". Някъде четох, че май ще изпълни и "If I Never See Your Face Again", но не съм сигурен!

Photobucket Photobucket Photobucket

Justin Timberlake също ще е част от изпълнителите на Fashion Rocks, макар че си нямам идея какво точно ще пее. Не бих възразил на един дует с Beyonce "Until The End Of Time", но уви няма да стане сигурно. Освен, за да пее, Justin е там и за да промотира новата си линия джинси като част от колекцията на William Rast.


Photobucket Photobucket

Beyonce също от доста време не е изглеждала толкова стилно на червена пътека. Тя е на Fashion Rocks, за да вземе участие в груповото изпълнение на "Just Stand Up" и за да пее соло, но за жалост не първия си сингъл. Най-вероятно ще пее кавър на Ета Джеймс, тъй като тя играе великата изпълнителка във филма за нея, който ще излезе съвсем скоро!

Photobucket Photobucket Photobucket

Chris Brown изглежда малко странно с това облекло. Някак си тази комбинация не му стои добре според мен. Дано за изпълнението си изглежда по-добре. Leona Lewis, която е на Fashion Rocks само за груповото изпълнение на "Just Stand Up" изглежда много сладка в тази рокличка. Fergie, която ще пее заедно с Black Eyed Peas, според мен изглежда много зле и прилича малко на леличка.

Photobucket Photobucket Photobucket

Tyra Banks пристигна на Червената пътека със страхотна червена рокля. Тази жена е умопомръчително красива! Актрисата Charlize Theron, на втората снимка, също изглежда много добре. Кой би й дал 33 години? На третата снимка е младата актриса и певица Hayden Panettiere, която сама по себе си е ужасно красива, но този тоалет нещо не е нейната дрешка...

Напомням ви, че Fashion Rocks ще бъдат излъчени на 9 септември! Така, че не очаквайте утре и през уикенда да гледате изпълнения от там. Въпреки това на всяка цена ще кача изпълнението "Just Stand Up", което ще бъде излъчено до 30 минути в специално предаване, посветено на борбата с рака.


2 коментара:

Анонимен каза...

kak ne si slojil snimka na tvoita lubimka solange? qvno te e hvanalo sram che prilicha na chuchalo. justin i beyonceto sa mnogo stilni

Анонимен каза...

Леона е много сладка бе хора с тая рокличка,много ме кефи с нея.За Тайра да не говоря ужасна е Роклята и е хубава.. :D:D Биби *Бионсе* е много сладка..