За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Изпълнителките на "Just Stand Up" позираха по време на репетеции за Fashion Rocks

Photobucket

Остават по-малко от 3 часа до началото на Fashion Rocks и до изпълнението на "Just Stand Up". В момента текат последните репетиции. Keyshia Cole, Leona Lewis, Fergie, Ciara, Mariah Carey, Beyonce, Mary J Blige, Rihanna, Carrie Underwood, Miley Cyrus, Ashanti, Nicole Scherzinger и Natasha Bedingfield позират заедно след съвместната си репетиция по парчето. Изпълнителките не са в пълния си блясък, но пък изглеждат много земни и естествени. Сигурен съм, че по време на изпълнението ще са страшно красиви и ще пеят страхотно. Интересно ми е какво прави там Nicole, която не пее в песента? Всичко ще се разбере съвсем скоро! Очаквайте тук подробностите и видео от изпълнението. Ето и още една снимка:

Photobucket

4 коментара:

M160 каза...

rihanna i ciara mqzat na traversi.

rihannafenka каза...

rihanna mn zle e izleznala... :S :(

Анонимен каза...

Mariah izglejda strahotno.Natasha sashto e ok.Toav chudo Miley e otvrat.Leona...niakak....ne mn priatno.

Анонимен каза...

Рияна все едно е мъж направо се стреснах като я видях тая снимка,бионсе също е ужасна,за сиера да не говорим,най-сладка е Марая lof u/