За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Michelle Williams - Unexpected (2008)

Photobucket

Преди два дни в интернет изтече новият албум на Michelle Williams от Destiny's Child "Unexpected". Жалко е, че албумът се появи в пространството толкова рано, защото от лейбъла й го преместиха за 7 октомври 2008. Простотията стана, защото албумът бе отложен навсякъде, но не и в Япония, където той беше издаден на 12 август! Както и да е. Албумът съдържа първия сингъл "We Break The Dawn", както и ремикса с участието на рапъра Flo Rida, който достигна до #1 на Billboard Hot Dance Airplay. Следващият сингъл от диска ще бъде парчето "The Greatest". "Hello Heartbreak" пък ще бъде изпратена като втори сингъл за dance радиата. Целият албум много ми харесва. Единственото парче, което не ми допада е "Private Party". Най-любими са ми "Hello Heartbreak", "Stop This Car", "Unexpected", "Hungover" и "The Greatest". Звученето на албума няма нищо общо с госпъл музиката, която Michelle правеше в предишните си два албума. Стилът тук е по-скоро поп с елементи на dance и r&b. Надявам се и на вас да ви хареса албумът. Приятно слушане!

01. Unexpected Intro
02. Hello Heartbreak
03.We Break The Dawn
04. Lucky Girl
05. The Greatest
06. Till The End Of The World
07. Private Party
08. Hungover
09. We Break The Dawn (Remix feat. Flo Rida)
10. Stop This Car
11. Unexpected
12. Thank U
13. Too Young For Love
14. Hello Heartbreak (Lost Daze Deep Inside Mix)
15. We Break The Dawn (Karmatronic Remix Radio Edit)

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | tranz.it

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА !PRESS ЗА ЛИНКОВЕТЕ


4 коментара:

Vlad каза...

Hey, ne moga da go svalq :( tranzit ne raboti a prez 4storing se svalq s 10KB v sekunda, ima li nqkoi drug s toq proble?moje li i na drugo mqsto? sorry ne iskam da sum nahalen prosto 4akam albuma ot mnogo otdavna :D

Анонимен каза...

Ами аз го изтеглих нормално и го качих тук: http://tranz.it/load.php?id=DXTzFB57VhtUq2sY143629
дано стане ;))

Анонимен каза...

albuma e jestok, vaobshte ne sam go ochakvala ot neq! zaglavieto si podhojda;]

Анонимен каза...

И на мен много ми хареса и както си идва заглавието - Неочаквано от Мишел.Дано й потръгне с албума и да не го отлагат повече.