За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Britney в реклама за MTV VMA's

Photobucket

Britney Spears прие да участва в реклама за тазгодишните MTV Video Music Awards, на които миналата година направи своето неуспешно завръщане, заради което бе доста оплюта от критици и фенове. В рекламата освен Britney участват водещият на тазгодишните награди Russell Brand, LL Cool J, Pete Wentz и ... един слон! Снимка от реклмата може да видите в горе! Добрата новина за феновете на Britney е, че след тази реклама шансовете тя да се появи на сцената на наградите нарастват, а имайки предвид, че организаторите обявиха, че имат желание да я поканят да поправи издънката от миналата година, то е почти сигурно, че ще я видим във вихъра си по време на церемонията! Лошата новина за феновете на Britney е, че тя не присъства в нито една от новите две номинации, които бяха обявени снощи - Best New Artist и Best Dancing In A Video. Разбира се, че тя няма как да попадне в категорията за нов артист, но пък другата беше потенциална номинация за нея. Всъщност знаете ли, че Britney до момента е била номинирана за MTV VMA's цели 17 пъти и не е печелила нито веднъж. Е, тази година има шанс да поправи тази грешка с двете си досегашни номинации. Ето и кои са номинираните в новите две категории:

Best New Artist

Jordin Sparks, "No Air"
Taylor Swift, "Teardrops On My Guitar"
Tokio Hotel, "Ready, Set Go"
Miley Cyrus, "7 Things"
Katy Perry, "I Kissed A Girl"

Best Dancing In A Video

Danity Kane, "Damaged"
Chris Brown, "Forever"
Pussycat Dolls, "When I Grow Up"
Madonna & Justin, "4 Minutes"
Ne-Yo, "Closer"

Пускам анкета за категорията Best New Artist тук в сайта, за да определим нашия победител още преди наградите! Аз лично съм адски възмутен, че Leona Lewis не е номинирана с "Bleeding Love". Тя трябваше да спечели! Но както и да е... Припомням ви, че наградите са на 7 септември!

15 коментара:

Анонимен каза...

Радвам се за Britney,заслужава втори шанс да покаже какво наистина може.
А за "Best New Artist"...от номинираните аз се надявам да спечели Katy Perry =)

Анонимен каза...

Всички очакваме Бритни с нетърпение, сигурна съм че ще се справи! За Best New Artist съм за Jordin Sparks или Katy Perry, и е просто нереално че Leona я няма... За Dancing In A Video стискам палци на Chris Brown.

Анонимен каза...

VMA наградите винаги са били боклук! Затова Бритни от 17 номинации до сега не е печелила нито едни път хаха боклук са! През 2006-та прецакаха Нели Фуртадо, а сега Леона! Абе не разбирам защо навсякъде се опитват да смачкат този глас? Първо Англия се спука да купува Bleeding love, номинираха я най - много за Brit Awards и нищо не и дадоха. Доказа сеи в Америка, но явно да покориш цял свят не е достатъчно хаха

Номинирани са някакви изрудчета като Кати Пери, Токио Хотел и Майли Сайръс, а качествените неща винаги се указва че са събрали няколко гласа по- млако хаха

'бати танците,'бати нещото

Абе не е реално изпълнителите да са номинирани с току що излезнали парчета и клипове при положение, че съвсем други са били хитове и съвсем други са по- качествени за тези категории!

Искат пак Бритни да участва на церемонията им, защото с тези мизернички Майли, Бил и Кати няма да имат никакъв шанс да си бият рейтинга от миналата година!

И кво е тва плашило дето ще е водещ?! Толкова ли няма свестни хора, които да го водят та са избрали точно тва нещо? И ако пак вкарат някой тъп кумик ще е върха на тъпотията!

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с Britney. VMA винаги са разчитали на Britney Spears, целия интерес кък наградите се върти около това дали Brit ще пее, присъства или вземе награда. Но естетвено накрая наградите пак ще отидат при смотаняци като Miley или Tokio Hotel, без да се замислят, че ако се разчиташе само на тях никой нямаше да си губи времето да им гледа тъпите награди.

Анонимен каза...

Това са награди за V I D E O! Клипове демек!!! Няма значение Leona колко албума е продала, щом не са й харесали клиповете - има European Music Awards през септември. ;)

Анонимен каза...

Абе незнам дали е така ,но тези награди винаги супер много са ме разочаровали и сега пак е така не е само с Leona... Ще видим и като раздадат наградите ,но дори и да е за клипове не мисля че клипът на Leona е по -лош от този на някои от другите номинирани

Анонимен каза...

Кво искаш да кажеш? хаха Bleeding love, Better in time и особено Footprints in the sand не са ли по- добре от клиповете на Майли Сайръс, Токио Хотел, Кати Пери и дори от този на Джордин Спаркс?!

Айде за Риана мога да се съглася, че не приссътва, щото клиповете и не са страхотни ама Take a bow тъй като бе бутнат сега и няма да може да се бори до година според трябваше да присъства някъде!

А са се сетих кой пропускам да изкоментирам хаха Абе тея Danity Kane ако бяха още малко по- дървени и с по- изтъркани движения могат освен номинации да грабнат и някоя награда!

Анонимен каза...

P.S.: Забравих, че Риана има номинация точно с този клип ама аз си мисля, че ие малко!

И искам друго да кажа... След като клиповете на Леона не се херасват защо бях в топ на най- гледаните клипове в категориите в които присъстваше?! Клипове, които не са номинирани защо се гледат толкова много?! И при това как така гледанията са около и над милион за клип, който излезна толкова отдавна?!

Кари Ъндърууд и Алиша Кийс направиха толкова добре клипове, анямат нито една номинация също :( До година Кари трябва да получи поне една номинация и награда за Just a dream!

Анонимен каза...

Ми иди ти ги номинирай. Направи си свои награди и ги раздай на който си пожелаеш. Това е MTV и те си решават кой да номинират (в случая не точно) и кой да наградят. Пък по какъв начин - тяхна си работа. Като не искаш, не гледай. Българска му работа...
Иначе за Кери и Just a dream - клипа не излезна ли след като беше започнало гласуването? Иначе си заслужава награда евентуално. Някога.

Анонимен каза...

И още нещо: не съм казала, че клиповете на Leona не са хубави, напротив, едни от най-стилните, по-семпли клипове, които съм гледала (нямам предвид семпъл за обида, напротив!), но има разлика между хубаво и харесвано. Да не говорим, че каквото е хубаво за мен и теб, може да е неприятно на американската публика, която главно гласува... различни манталитети сме, пък и не само. Колко пубери според теб са се 'наговорили' и са гласували за Jonasите и Майли? Това е манията в момента (друг е въпроса, колко неприятна за мен е тя), нормално е да се награждава тук и там, особено ако се разчита на зрителя да избере.

Анонимен каза...

Можеха поне тук да я номинират Лиона, но както ида е. Надявам се да не бъде номинирана за Грами или поне да не спечели нищо. Такива сладникави поп песнички не заслужават Грами. Дъфи и Естел са фоворитите тази година.:)

Анонимен каза...

1. Аз не съм казал, че не искам да гледам! Аз искам, но да гледам нещо качествено и истинско, а не някакви, незаслужили дори и 1/2 номинация, хорица да ми се изявяват на такава сцена за каквото име много рано!
2. Пак ще се повторя, но тези семпли клипчета на Леона освен, че са хубави са и харесвани. Ако не бяха харесвани нямаше да бъдат толкова гледани по време на всичките номинации до сега, които приключиха ;)

Анонимен каза...

Щом толкова сте искали Леона да е номинирана вместо Токио хотел или Майли, защо не отидохте в сайта на MTV и не гласувахте за тях??? Просто феновете на останалите са по-организирани...

Анонимен каза...

Гласувал съм!
И Майли и Хотелите от кога изобщо имат фенове?

Анонимен каза...

Имат и то много... нормално е да не ги знаеш, тъй като повечето тепърва навлизат в пубертета.