За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Инфо за сайта

Photobucket

Искам да се извиня, че през последните няколко дни обновявам сайта по-рядко. Причина е, че в момента съм в сесия и на 10 и 12 юни имам изпити, за които уча общо взето по цял ден. Поради тази липса на време реших да отложа малко въвеждането на нови рубрики със седмица-двe. Очаквайте рез следващите дни и компилацията ми "Best Of Music Idol 2", включваща 25 от най-добрите изпълнения през този сезон на предаването!

2 коментара:

Анонимен каза...

Оо мн ще я чакам тази компилация, мн добри изпълнения имаше този сезон и искам да ги имам, Go g`fan ! Късмет на изпитите ;)

Анонимен каза...

Оффф G'Fan все викаш че сайта ще бъде обновяван повече,от всекога и че ще намираме доста интересни неща,виждам к'во му е интер...един пост 5 дни ....Не знам до колко си правиш сметка но това все пак е посещаван блог и ти испускаш големи,възможности но това е твой проблем ....Така че ayt...