За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Дима Билан - Best Of Dima (2008)

Photobucket

Ето го и обещания пост за Дима Билан! Реших да направя негов best of албум, включващ всичките му сингли. Когато имам повече време ще кача и клиповете към всяко от парчетата. Песните от 1 до 15 са подредени хронологично т.е. както са излизали като сингли. Включил съм и английски версии на някои руски парчета: "Not That Simple" е руската версия на "Ты должна рядом быть", "Take Me With You" е на "Как хотел я", "Lady Flame" е на "Невозможное возможно", а "See What I See" е "Время-река". "Всё в твоих руках" пък е руската версия на песента победител от тазгодишната Евровизия "Believe". Самата песен "Believe" е във версията с цигулките, но не е рипната от видеото този път т.е. няма ги шумовете от клипа. Дима ще издаде нов руски албум този месец, а по-късно тази година ще пусне първия си изцяло английски албум, в който ще има дует с Nelly Furtado. Желая ви приятно слушане:

5 коментара:

Анонимен каза...

Мерси много за поста, G`fan! Дима има супер парчета.
Аз няма да тегля песните, щото ги имам :D Иначе щях, believe me ;)

Хора, теглетееееееее!!

Анонимен каза...

Напълно съм съгласна с горния коментар. Всички песни без изключение са уникални и магнетични. Откакто са излезли трите му албума, до ден днешен ги слушам.
Сега съм на вълната на испанските му песни. ;)
Ще изчакам клиповете, защото повечето, които аз имам са лошо качество.
Благодаря за хубавия пост, G`fan!

Анонимен каза...

Много Добър Пост ... Аз Имам Всички песни и мога да кажа че всички са стойностни :)

Анонимен каза...

Xaxaxa, как така не си сложил някаква гола снимка за обложка хахаха

G`Fan каза...

Не мога да ти схвана опита за остроумен коментар. Той да не е порно актьор, че да му слагам голи снимки. Има google, намери си, явно ти трябват.

Снимката от обложката е от една от последните му фотосесии и я избрах, за да изпозлвам соченето с пръст и да сложа заглавието до пръста му.