За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Нови песни на Rihanna и Chris Brown

Photobucket


Rihanna и половинката й Chris Brown ще преиздадат последните си албуми през юни месец като добавят към тях някои нови песни и бонус DVD. В случая на Rihanna DVD-то ще съдържа само 4 изпълнения от концерта й в Манчестър, а в случая на Крис целият му конецерт. Новите песни в албума на Rihanna ще са само три, две от тях вече са познати, а именно "Take A Bow" и дуетът с Maroon 5. Третата се казва "Disturbia" и се спряга за следващ нейн сингъл. Парчето е продуцирано от Brian Kennedy. На мен не ми харесва и го смятам за крачка назад на фона на страхотните песни от оригиналния албум. Да не говорим, че на моменти ми напомня на песничката "Blue" на Eiffel 65. Парчето на Chris Brown, което изтече днес се казва "Heart Ain't A Brain" и ще е едно от 4те нови парчета в преиздаденото издание на "Exclusive". Парчето е скучно и не показва абсолютно никакво развитие. Сигурен съм, че след първите две слушания няма да може да си изпеете и ред от него... Не се запомня лесно. Приятно слушане на парчетата:

Rihanna - "Disturbia"
4shared | 4storing

Chris Brown - "Heart Ain't A Brain"
4shared | 4storing


6 коментара:

Анонимен каза...

В Reloaded ще има още една нова песен - "Hatin' on the Club"

Анонимен каза...

i dvete pesni ne stavat qvno,mnogo sa se razlubili te dvamata.... :D

G`Fan каза...

"Hatin' on the Club" няма да бъде в Reloaded. Отпаднала е. То първоначално трябваше и целият концерт от турнето да бъде в DVD-то, но прецакаха цялата работа.

Анонимен каза...

Цитат:
" Rihanna и половинката й Chris Brown ще преиздадат последните си албуми "

Как така последните ? Нима няма да пеят повече ?

Анонимен каза...

Оп вече схванах сории :d Иначе песента на Chris Brown e добра ;) На Риана не ме кефи,но е по-добра от Take a Bow

Анонимен каза...

Disturbia мн ми харесва, вярно че е по-слаба като песен от последните сигнли, но не мисля че е стъпка назад, а по-скоро стъпка в страни - в друг стил :) мн ми допада