За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Ashanti - The Declaration (2008)

Четири години след последния си албум Ashanti се завръща с четвъртия си албум "The Declaration". Албумът ще се появи на 3 юни по магазините в целия свят. Първи сингъл от албума е баладата "The Way That I Love You", която достигна втора позиция в Billboard R&B/HipHop Songs. Албумът съдържа доста песни, които са подобни на първия сингъл като звучене като например парчето "Struggle" и "You're Gonna Miss". Приликата е обяснима, тъй като песните имат един и същи продецунт - Channel 7, който стои и зад "Girlfriend". По албума са работили още Akon ("Body On Me"), Darkchild ("So Over You"), Jermaine Dupri ("Good Good") и Babyface ("Mother"). Песента "Girlfriend" е много нежна и приятна, дори има леко еротично звучене. Една от най-яките песни в албума е колаборацията на Ashanti с Robin Thicke "Things You Make Me Do". При нея също не липсва еротичната нотка, а и гласовете им страшно си подхождат според мен. В албума има само още една колаборация и тя е песента "Body On Me" с участието на гаджето й Nelly и Akon. Парчето се спряга за втори сингъл. Ритмично е, но според мен щеше да е по-хубаво без участието на Akon. Приятно слушане:

1 коментара:

Анонимен каза...

Албума е много добър ..Много се радвам за Ашанти,дори песента с гаджето и е много хубава,дори с участието на Akon.Не знам теб какво не ти харесва ама според мен е супер яка!Мерси.