За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Дима Билан отива на финала

Снощи се състоя първият полуфинал на Евровизия 2008 в Белград. От всички изпълнения ме впечатлиха изпълненията и песните на Дима Билан от Русия и на Sirusho от Армения. Много се радвам, че и двете песни преминаха напред към финалния кръг и ще ги чуем и видим отново на 24 май. Като заговорих за Дима - неговият нов албум излиза през юни! Ако ви е харесало изпълнението на "Believe" от снощи, може да си го свалите тук:

Дима Билан - "Believe" (Eurovision Semi-Final)
4storing | 4shared | youtube

7 коментара:

Анонимен каза...

Извинявам се, ама арменската песен е пълна чалга o.O

G`Fan каза...

Е, всеки си има мнение ;)

Анонимен каза...

Като цяло доста слабо бе цялото шоу снощи! Най-добри изпълнения направиха - Гърция, Норвегия, Полша и Израел! Харесаха ми нещата на Румъния и Босна и Херцеговина! При изпълнението на Русия единственото запомнящо се бе, участието на Евгений Плюшченко, ако не беше той незнам дали ще се да се забележи въобще въпросното изпълнение. Много слабо представяне на Дима! Ако то се повтори и на финала няма никакъв шанс за нещо по-добро от място в top 10!

Анонимен каза...

Не съм се и съмнявала, че Дима Билан няма да продължи на финала.
Иначе от другите песни, освен на Дима, ми хареса и изпълнението на Черна гора, но за жялост, Европа харесва повече клоунските изпълнения, отколкото смислените!!!

P.S. Между другото албума на Дима, който ще излезе през юни, ще е на руски нали?

Анонимен каза...

Pesenta "Believe" opredeleno triabva6e da byde na finala, ot cialoto, bezumnosku4no show v4era, tazi pesen i o6te 1-2 mislia, 4e u4astvat v pravilniat konkurs za pesen... nadiavam se, 4e 2-ria pulofinal 6te e po-interesen... :)

Анонимен каза...

Armenkata li beshe tazi s qkata roklq, deto peeshe "kala kala" ili neshto podobno? Ako da - az sum za neq - ebati qkata pesen, chestno! Za pruv put q chuh snoshti i umrqh da se kefq :D naistina ima nqkakuv chalga moment, ama puk e super sladka, tancuvalna i nqkva zarejdashta! a i mackata bezsporno izvadi dosta dobro glasche.. evala :) dima inache ne znam koga shte se nauchi da pee i/ili govori na angliiski - super mnogo mu kuca proiznoshenieto :)

Анонимен каза...

А на теб ти куца кирилицата..

Иначе да - тази, дето пее "Келе, келе" е арменката (: