За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Usher - Here I Stand (2008)

Не всеки ден се случва да кача нов албум на изпълнител като Usher. "Here I Stand" е неговият пети студиен албум. Албумът излезе вчера в Германия, а на 27 май ще се появи и в САЩ. Първоначалният план за излизането на албума беше, той да се появи през ноември 2007, но го отложиха с няколко месеца. През ноември се роди първото дете на Usher, точната дата на раждане е изписана на номера на колата върху обложката на албума - 1126. Преди 3 дни Usher гостува на SNL, за да изпее първия сингъл от албума "Love In This Club", който всички сте слушали и една нова песен "This Ain't Sex". "This Ain't Sex" е много приятна r&b песен с много хубав ритъм. Звучи ми леко old school. Като цяло самият алубм е доста бавен и лиричен. Като по-бързо парче се откроява "What's Your Name" с участието на will.i.am. В момента нямам време да направя подробна рецензия, пък и се съмнявам някой да го интресува... Песните, които най-много ми допадат са "His Mistakes", "Love In This Club (Part II)", "Love You Gently" и "Something Special". Постарал съм се да кача този път и отделни линкове към всяка песен. На 30 май Usher ще пее за Good Morning America. За сега втори сингъл от албума се очертава да бъде колаборацията му с Beyonce и Lil Wayneq която почти със сигурност ще представят на живо на наградите BET през юни. Приятно слушане на албума:


СВАЛЕТЕ ЦЕЛИЯ АЛБУМ ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare

2 коментара:

Анонимен каза...

Олееее много ти благодаря! С огромно удоволствие ще го изслушам! Последните песни на Ъшър, които излязоха, са много добри, най-вече His Mistakes. :]]

Анонимен каза...

albuma e xubav no si oburkal imeto na lil wayne !! :) na vseki se slu4va..