За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Добре дошли отново...

Добре дошли отново в сайта! Радвам се, че намерих някакъв начин да се мотивирам отново и да се захвана. Както казах вече във форума, ще дойде момент, в който сайта няма да бъде достъпен за всеки. Какъв ще е начинът, за да получите достъп ще разберете когато му дойде времето, защото тепърва и аз дообмислям още. Разбира се има причини в един момент да искам да огранича достъпа. Една от основните причини е, че по този начин от музикални компании и т.н. няма да могат да го следят и да заплашват да го изтрият. Сигурно сте виждали и други блогове в нета, които са с ограничен достъп и ви искат регистрация с username и парола. Но както казах, това сега не е важно. Другата новост е, че ще сменя адреса на сайта след месец и половина някъде. Сега пускам анкета, за да ми кажете кой адрес ви допада най-много. За жалост gfanmusic.com е заето! Затова в анкетата ви предлагам някои алтернативи... Това за сега от мен! Искам още веднъж да се извиня за системната грешка, която е изпратила по 10000 писма на потребителите на форума относно завръщането на сайта. А сега ви желая приятно разглеждане на първите нови ъпдейти, който накратко са:

- Usher представи нови песни за BBC Radio 1 [коментар + нова песен]

11 коментара:

Анонимен каза...

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
super 4e se varna saita :D mn se radvam i novite ne6ta sa super :D mersi :D ami na men G`musicweb.com mi dopada :D

Анонимен каза...

tova se kazva iznenada.Strahotno zapo4vane na sedmicata.Radvam se 4e saita raboti otnovo.Uspeh:) _fear

Анонимен каза...

Честито завръщане!:)
Много се радвам, защото сайта мног ами липсваше!Успехи за напред!

Анонимен каза...

I az se radvam mnogo...Ypii

Анонимен каза...

Много се радвам, че връщаш сайта. Няма значение как ще се казва, но най-хубавото е gfan-music, защото път форумът е gfan-forum ;) Е, пожелавам ти много успехи със сайта и да продължаваш да ни радваш!

Анонимен каза...

to prosto se u4akva6e da vurne6 saita 6toto ti na sto puti se ni kazva6e 6te go zatvaram i tem podobni typotii,sega pak se zapo4va su6toto ba4kane nadqvam se saita da ima mnogo pove4e postove otkolkoto predi....Dano da ima konkyrenciq v bulgaria za6toto ti 6a znae6 e et moq blog e edin ot nai-dobrite ..To za sega si e taka ama kogato nqma konkyrenciq prosto...Vse pak se radvam 4e se vurna!

Анонимен каза...

lol bravo... mnogo haresvam hora koito ne se otkazvat... samo edno golqmo bravo na nai dobria blog G'FAN

Анонимен каза...

Strahotni videota!

Vlad каза...

the sequel :D
good to have u back ;)

Анонимен каза...

най-хубавото което можеше да се случи бе завръщането на този сайт. Буквално се поболях докато го нямаша. Благодаря, благодаря

Анонимен каза...

НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ КОЛКО СА РАДВАМ,ЧЕ ОТВОРИ САЙТА!Кълна се като видях че го няма направо изпаднах в криза и се поболях тотално!:(Това е буквално НАЙ-ДОБРИЯТ,СТРАХОТЕН И НЕВЕРОЯТНО-ВЕЛИК сайт за музика на света!!!Още веднъж 1000 блъгодарности че го отвори и моля те,ако обичаш нас(феновете на блога)НИКОГА АМА НИКОГА не го затваряй отново!Толкова ти благодаря,че ми иде да те нацелувам!:*Успехчета и продължавай да ни радваш!:)))))