За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Music Videos Update



Ето го дългоочаквания втори клип на Jordin Sparks. Песента се казва No Air и е с участието на Chris Brown.

-----------------------------------------------------------------------------


Pula Abdul, която е в журито на American Idol, се завръща с нов сингъл - Dance Like There's No Tomorrow. Песента вече си има и клип.
-----------------------------------------------------------------------------


Ето и още един клип на Flo Rida с участието на Timbaland. След успеха на Low, този път Flo Rida залага на песен с "ella-ella". Да видим дали ще има успех.

!Press

4 коментара:

Анонимен каза...

Klipa kum pesenta na Jornid Sparks No air nqma absolutno nikakav smisal,napalno bezinteresen klip,za razlika ot pesenta.Dokato klipovete na Paula Abdul i Fro-rida sa super,s gore6ti tanci:)

Анонимен каза...

здравейте..моето най-голямо уважение към всички,които се опитват да поддържат сайта,но не би ли било по-добре,ако само се дават линкове за клиповете..много поздрави и успехх ! :)

Gangsta Girl каза...

Timbo i florida,направиха адски тъпа песен/клип,абе на тия хора к'во и става та се тъпи песни и клипове правят сигурно от началото на януари само едно видео и една песен са ми харесали песента на ashanti-the way that l love you,end
bow wow end omarion-hey baby (jump off)е т'ва е
а за песента където очаства и Крис и на мен не ми харесва много е тъпа :(:(

Анонимен каза...

abe klipa na no air ne mi se vrazva mn mn no pesenta e strahotna az q imam ot pone 2 meseca o6te kato izte4e v neta i ot parvo slu6ane mn mi haresa a za klipa na flo i timbo klipa mia po-stava ot pesenta leko sku4na mi e nqkak :D mersi za updata :D
peace yo


:D