За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Ashlee Simpson - Little Miss Obsessive


Изтече още една песен на Ashlee от предстоящия и албум Bittersweet World, който трябва да излезе на 25 април. Песента е в типичния за Ашли поп/рок си стил, дует с вокала на Plain White T's и според мен от всички изтекли песни е най-добрата. Говори се, че това ще е втория и сингъл. Приятно слушане!

Ashlee Simpson - Little Miss Obsessive
4storing|Sharebee
~DiDi~

9 коментара:

Анонимен каза...

Оф, стига с тая АшлиНКА..

Анонимен каза...

Kato izlizat novi ne6ta 6te se slaga...nali iskate novo!!! 4ovek ne moje da vi ugodi...

Анонимен каза...

Ot tolkova mnogo raznoobrazie v saita ne e zadaljitelno edin 4ovek da haresva absolutno vsi4ki ne6ta,normalno e...taka 4e neka da si ima postove za Ashlinkata i za vsi4ki izpulniteli,puk koito haresva da slu6a,koito ne...jiv i zdrav da e:)

Анонимен каза...

Potrebitelite na tozi sait sa nai- tupite ne6tasnici i mrunkalnici, koito nqkoga sum vijdal. Na vas nqkoga nqkoi da mojel da vi ugodi - ne ! Tolkova hora se smeniha da rukovodqt tozi sait: G`Fan, Missing, Chefo, Didi & Press, a ne se se6tam moment v koito da ste bili dovolni. Vse 6te se nameri nqkoi da mrunka za ne6to, na Janet albuma bil tup, pisnalo vi ot Ashlee i kakvo li o6te ne. Spomnqm si kakvo revane be6e, kogato G'Fan kaza, 4e 6tql da zatvarq saita. Zatova se osuznaite na koi svqt se namirate i sprete tezi tupni, 4e draznite mnogo.

mad_van каза...

коментарите са за изразяване на мнение ;)

Анонимен каза...

Blagodarq vi za Ashlee, zashtoto mnogo q haresvam a i tova par4e naistina e neveroqtno! Oba4e tva "ooo oooo" malko me drazni, 6toto e kato tova na Rob Thomas ot "Lonely no more" :))
10x i samo nagore ;)

Анонимен каза...

tctctc Ashlity e syper ligla

Анонимен каза...

Аз пък съм много доволна от това,което качват на този сайт,следя го от доста време и честно казано,ако не е той и хората ,които се грижат за него,ще съм загубена до голяма степен в музикално отношение...харесвам музиката,която качват и ценя това,че се занимават все още с него и им пука!!!Благодарско!!! :) А що се отнася до песничката на Ashlee за първи път се зарибявам толкова по нейна песен и изглежда,че новият и албум ще е много добър...ще поживеем както се казва пък ще видим,но засега са супер изтеклите песнички от него!!!

Анонимен каза...

Страхотна песен! Обичам я!