За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Изтече първият сингъл на LeToya "Not Anymore"



След успеха на #1 албума й "LeToya" и на сингъла "Torn" LeToya (eдна от оригиналния състав на Destiny's Child) се завръща този април с втори солов албум. Първият сингъл от него вече изтече в интернет и представлява поредното умерено r&b парче. Казвам "поредното", защото по никакъв начин не се отличава и не ми се струва да има някакъв скрит потенциал. Не мисля, че е добър избор за първи сингъл... Може да го свалите от първия коментар към този пост. Приятно слушане!

4 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ ПЕСЕНТА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare | zshare

Анонимен каза...

duhh.. a kakvo i ima na 'Since u been gone'?! spored men kakto tq, taka i 'My life would suck without u' sa strahotni pesni. ;] e, tova e kelly vse pak :)

Анонимен каза...

Tuk mai ne e mqstoto za Kelly, no az iskam vse pak da obqsnq, za6toto sum na mnenieto na G`Fan.
Ne i se poly4i s predniq albym i tq, za da ne potune reshi da se vurne kum stara yspe6na formyla... Oba4e otnovo e po- zle! Lipsva agresiq, lipsva dinamika, lipsvat visokite i tonove... vsi4ko tova go imashe v SUBG, a tuk po4ti lipsva!

Анонимен каза...

Нещо особенно!
Не заслужава да е сингъл, камо ли пък пилотен!Torn беше къде къде по-добър!!!
Надявам се в алвума да има някоя друга стойностна песничка както в предния!

Dangerously sexy