За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

G`Fan Online Music Awards 2008 - УТРЕ!!!



Поради липсата ми на каквото и да било време през последните две седмици заради скапани домашни работи в университета (как искам да хвана тия 80 страници домашно и да удрям с тях професорката по главата, та да разбере какво излиза от изследването ми за насилие в хип-хоп културата, но да зарежем моите мечти...) Наградите най-накрая ще се състоят и това ще се случи утре във форума от 20:00. Така наречената онлайн червена пътека започва в 19:00. Наградите ще протичат паралелно във форума и в блога!

Типично е при церемониите за раздаване на награди винаги да има изненади и нещо ексклузивно. Тъй като това си чиста проба забавление и в крайна сметка е просто виртуално, никой няма да ви докара Britney Spears да напише два реда, за да открие темата за наградите, но пък ще има една малка изненада от българския музикален хоризонт. Това ще бъде премиерата на новия сингъл на Светозар Христов и Деси Добрева "In The Shade Of Love". Парчето все още няма своя краен вариант, но аз ще ви пусна да чуете моят фаворит от всички мастри, които са му направени до момента, за да добиете представа за едно много приятно парче, което определено носи добро настроение и със своя латино привкус напомня за хубавия летен сезон, който ни предстои след няколко месеца. Ето сега инфото накратко:

Кога: 25 януари 2009
Къде: gfan-forum.com
Начало: 20:00


3 коментара:

Анонимен каза...

nqmam turpenie!

Анонимен каза...

И аз също :))))

Анонимен каза...

И аз!!!
Ама никакво търпение нямам!!!
Тре-ти награди-три пъти за щастие!!!


Dangerously sexy