За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Mariah Carey - Right To Dream (видеоклип)



Новото видео на Mariah към първия сингъл от саундтрака към филма "Tennessee", в който тя самата участва. Баладата се казва "Right To Dream" и определено е по-хубава от другата й балада, която е актуална в момента, "I Stay In Love" Приятно гледане!

9 коментара:

Анонимен каза...

тая пък значиии... не се ли научи че не става за актриса?!

Анонимен каза...

Е, те всички са така-веднъж като пробият в музиката или актьорството, се втурват да се правят на експертни и в другото. Въпросът е, че някои го могат, други не ;D

Анонимен каза...

Готино е:) Видеото е добре направено,не просто с елементи от филма,а е направено като мини версия.Марая ми е любимка,но въпреки това мисля,че има мн по-слаби актъори и актриси от нея ;) (не,че тя ще вземе оскар де)

Анонимен каза...

Страхотно видео! Очаквам страшно много от този филм и от нея...Обичам я...

Анонимен каза...

Марая е жена с глас и ако не от актьорство,то поне от музика се очаква много от нея.

Green каза...

Тази балада определено е по-добрата!

Деница Иванова каза...

Страхота песен и клипа е много готин!

ицето каза...

айде, айде - вие тука всичките пеете по-добре от нея, пък за актьорски умения да не говорим.. направо сте 6+; никой от вас е гледал филма, та в тоя ред на мисли - изказванията ви са повече от жалки..

Анонимен каза...

Tenessee be mn. dobre priet na filmovit efestivali, na koito do momenta beshe predstaven, za informacia na localnite , tuk izkazali se, "kinokritici"