За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

G`Fan Online Music Awards 2008

G`Fan Awards 2008

На 11 януари ще бъдат "раздадени" третите и най-вероятно последни онлайн годишни музикални награди на форума и сайта! Наградите както винаги ще се раздават за популярна и комерсиална музика. Този път има още повече категории, а с най-много номинации са Beyonce (10), Britney Spears (8) и Rihanna (8), следвани от Lil Wayne, P!nk, Usher и Jennifer Hudson с по 7. Най-номинираният български изпълнител е Миро - 5 номинации. Пълният списък с номинации може да видите в тази тема на форума.

П.С. Очаквайте до края на годината последните ми две компилации, както и един подробен разобр на 2008. Предполагам, че ще направя и един пост за това, което ни очаква през 2009. Така и така няма какво да излиза повече скоро...

5 коментара:

Анонимен каза...

Защо да са последните ?

Анонимен каза...

I az tva se 4ydq i nqkoi ot nominaciite sa malko tupi4ki osobeno v Pesen na godinata, vupreki che razbiram razlikata mejdy Hit na godinata.

Анонимен каза...

Ами най-добре да са последни. От догодина ще е

Gfan Мелодия на Годината.

Анонимен каза...

az do kolkoto znam saita she zatvaria otnovo i sigyrno zatova sa posledni

Анонимен каза...

nqma li pone da kaje6 za6to 6te sa poslednite