За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Beyonce с два нови клипа - "DIVA" и "HALO"



Beyonce пожъна огромен успех със синглите "Single Ladies" и "If I Were A Boy". "Single Ladies" за трета седмица ще остане на връха на Billboard Hot 100, а пък "If I Were A Boy" все още е #1 в официалната европейска класация. Идва ред на новите два сингъла от успешния албум "I Am...Sasha Fierce". На 23 декември беше премиерата на клиповете към "Diva" и "Halo". Видеото "Diva" e режисирано от Melina ("Beautiful Liar") и отново е черно-бяло. Видеото започва със сцена как Beyonce минава до кола с отворен багажник пълен с изкуствени начупени манекени. Според интерпретацията на феновете тези манекени символизират всички певици, които се опитват да бъдат диви, но не им е дадено отгоре... В клипа е продължена концепцията с двете танцьорки от "Single Ladies", макар че този път хореографията е малко по-мързелива. В края на клипа Beyonce взривява колата с манекените под звуците на "Video Phone". Видеото е много яко и определено ще стане хит! То за по-малко от 24 часа стана #3 в iTunes Music Videos, където беше и премиерата на клипа. На #4 е "Single Ladies", който едва сега напусна топ 3 след два месеца в класацията, като почти през повече от половината време беше на върха.




Под #5 пък намираме третото видео на Beyonce в топ 5 и то е към другия й нов сингъл - баладата "Halo". Песента е любимата на масовата публиката от албума и се очаква да стане постигне успех поне в Европа. Видеото е режисирано от Philip Andelman ("Work" на Kelly Rowland) и не е точно това, което аз очаквах. Клипът ми е малко скучен, но ми харесва посланието и идеята му. Песента е много красива и възпява истинската любов между двама души, а тази истинска любов се изразява в семплите неща, в миговете прекарани насаме, в погледите и т.н. Всичко това е пресъздадено в този клип, където гост е актьорът Michael Ealy. Нежното и интимно въздействие на видеото допълват перфектно песента и въпреки, че не се случва кой знае какво клипът въздейства.

7 коментара:

Анонимен каза...

ПОРЕДНАТА КРАЖБА НА БИОНСЕ - клипа на Марая Кери - I STAY IN LOVE накрая пак така избухва кола по същия начин го прави и Бионсе иначе са яки и двете песени...

Анонимен каза...

Ако съдим по това което си написал/а ... хаха то в колко клипове избухват коли и ако погледнем от твоята страна защо пък да не кажем , че на Beyonce колите и избухват редовно както в Crazy in Love ... така че по тая логика защо пък Марая да не е откраднала идеята от там ... Нищо не искам да кажа за Марая (харесвам я) просто не трябва да се кометира така , защото е безпочвен коментар :) Весели празници на всички

Анонимен каза...

Клиповете са страхотни и двата много ми харесват-Diva е много тежкарски,а Би просто избива рибата,а в Halo е толкова красива и клипа е толкова нежен,нямам думи просто!Много съм доволна!

Цвети

Анонимен каза...

Би просто избива рибата s klipa na Diva mn e qk..pesenta kyrti Beyonce kfo da govorime nqma takava jena..a Halo e mn hubava pesen abe si4ko koeto napravi Be e UBIEC..Tfa e..!!!

Анонимен каза...

Otnovo po- silniq i prodykt za men e balada! Pesenta e strahotna, a vuv videoto ima mnogo krasivi kadri osobeno tezi vuv vodata :)

Анонимен каза...

Strahotni sa i dvata klipa (h) Mnogo mi haresva otno6enieto i kum fake divite :D

Анонимен каза...

Видеото е яко,а песента готина.
За Diva става въпрос.
Обаче много силно ми напомня на A milli на Lil Wayne.
Обърнете внимание на ритъма и на припяващия глас,мисля че са 1:1 с N:1 Hip Hop song of year 2008 - Lil Wayne - A milli