За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Britney Spears - For The Record (документален филм)

Photobucket

Отново с малко закъснение, но по-добре късно отколкото никога, ви качвам документалния филм за Britney Spears. 60 дни, започващи от нощта на MTV Video Music Awards Britney е била придружавана от снимачен екип навсякъде. Паралелно с всички кадри от тези дни тя дава едно много искрено и емоционално интервю. Във филма ще видите кадри от заснемането на клиповете "Womanizer" и "Circus", ще видите какво е да си Britney Spears и да се опитваш да излезеш сред хората, било то и с кола. Ще видите как пазарува Britney, как се маскира с децата си за Хелоуин, как гледа мюзикъл и вечеря с някои от актьорите в него, как се подготвя с Мадона за съвместната им изненада на нейния концерт в L.A., как имитира баща си и още много моменти от изминалите 60 дни на една от най-обсъжданите знаменитости в света. Използвам този пост, за да ви съобщя, че Britney дебютира под #1 в Billboard 200 с албума си "Circus", продавайки 505 хиляди копия през първата седмица. Може да си свалите целия филм в перфектно качество. Продължителността му е 1 час! Има линкове и за български сървър. Файлът е близо 430 мегабайта. Заслужава си да го гледате! Линковете са в първия коментар към поста! Приятно гледане!

12 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ ОТ ТУК:
4storing | megaupload | zshare

Анонимен каза...

Na saita na Billboard do vchera bqha obqveni malko nad 300 000 kopiq i si misleh, che gi e minala normalno, no 505 000 lele ne sum go ochakval :)

10x za linkovete

G`Fan каза...

Не мога да ти ги обясня тия неща с копията... То има няколко системи за изчисляване. По-рано днес HDD обявиха 504 хиляди копия. Когато излезе на Beyonce албума HDD обявиха като финални продажби 505.5 хиляди копия за първата седмица. След което се оказа, че албумът се е появил предишният петък в някои магазини и му извадиха 20-30 хиляди копия и SoundScan, от където взимат цифрите Billboard са отчели 484 или нещо такова... С Бритни обаче цифрите съвпадат. Явно нейният албум не е бил пускан за по-ранна продажба в определени магазини. Много се радвам за нея! С тези продажби разби рекорд!

ShotsterAndPixter каза...

yey bravos

Анонимен каза...

Обаче ей до сега гледах филма и съм ужасно доволен. Просто много добре е нпраавен без прекалено задълбочаване в живота и, въпреки че ми се щеше да видя как Шон ще каже - лакомства или номер хаха
Най- много ми се откроиха три реплики: че живота и е прекалено контролиран, че работи упорито и, че страстта и отново се е върнала :)
Мадона ми и изглеждаше като змия. Когато гледаше в камерата и очите и са по- отворени изглежда точно като змия и със зъбите леле

Само не разбрах защо не дадоха и за стотна майка и или сестра и?

G`Fan каза...

Аз исках да я дадат с Justin от концерта на Мадона. Щеше да ми е по-интересно отколкото коментара на Мадона!

Анонимен каза...

I na men shteshe da mi e interesno, zashtoto vse pak oshte v na4aloto govoreshe za nego i razdqlata im ama Madonna se byta navsqkude i izpolzva vseki ydoben moment za per4ene...

Анонимен каза...

Филма е мното интересен,наистина си заслужава гледането!

tzveti1991

Анонимен каза...

filma naistina otvarq o4ite smisla az predi ni6to lo6o ne misleh za neq no sega naistina si proli4avat problemite i i mogat da se razberat postapkite i, i mislq 4e tq to4no tova iska da postigne s tozi film

Анонимен каза...

Spored men filmut e strahoten i si zaslujava da bude izgledan!

Анонимен каза...

Никога не съм и била фенка, нито ми е харесвала. Въпреки това, филмът наистина е много хубав и си заслужава, браво на Бритни!

Анонимен каза...

абе защо все стига до 99% и не може да се изтегли!??!?! егати :@