За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

THANKS!



Едно огромно благодаря на всички ви! 14ти ноември е най-посещаваният ден на сайта с 1380 уникални посещения! Също много благодаря за нормалните и позитивни коментари към всички постове от вчера. Останах много приятно изненадан! Очаквайте утре по обяд още нови неща...



17 коментара:

Анонимен каза...

ne gi zasluji... blagodari edinstveno na dobrite si potrebiteli, koito poeha iniciativata prisyrce. Poseshteniqta sa zaradi tqh, a ne zaradi tova, koeto ka4i!!!

Анонимен каза...

Ние трябва да ти благодарим за яката информация песни и т.н., които слага6 тук :)
Благодаря!!

Анонимен каза...

Много се радвам че мисията успя! Дадох толкова много линкове вчера :D:D Още едно доказателство че музиката събира хората!

Анонимен каза...

I az puskah mnogo linkove v 4atove na drygi blogove, fan saitove, no shteshe da e hybavo ako imashe i edno qko reklamno klip4e za vbox7, youtube, dailymotion i tem podobni ;)
Aide 2-ri dekemvri da e sledva6tata data :))))
Oba4e vuv videokompilaciqta mi lipsva Just a dream na Carrie Underwood :(


Bravo team :)

Senzafine каза...

... първия коментар е адски злобен.. Евалата Жорка много се радвам,че ти се осъществиха намеренията :) евалата и за ъпдейтите, които направи вчера ;)

Анонимен каза...

ne e zloben, a obektiven, kolkoto i da ne vi se iska...

Анонимен каза...

Не е обективен, а тъп, колкото и да ти се иска.
G`Fan, пак заповядай, и за следващият най-посещаем ден сме насреща :)

Анонимен каза...

Ентусиазмът ти беше заразен, G'Fan! ID

Анонимен каза...

Typiq si ti, podmazva4o anonimen! ;)
ne sym absoliuten hater, prosto davam kritika, malko po zlobna, za da vi motiviram... no uvi, pove4eto q priemate kato kone s kapaci. :)

Анонимен каза...

Да ти имам критиката! И не ме наричай "подмазвач" без да ме познаваш :)

Анонимен каза...

nie trqbva da blagodarim!

Venom каза...

pfff nestiga 4e 4oveka se zanimava s tozi sajt napalno bezplatno ami i kritici se namirat...

Деница Иванова каза...

Аз пък искам на теб да благодаря,че от толкова много време ни радваш с нова и качествена музика,не е само 14 ,а винаги!Трябва да сме благодарни на човека че прави всичко това за нас то за нищо...Аз и така всеки ден си влизам gfan така че можеш да разчиташ и за следващата дата когато и да е,защото това си е най-якия блог каквото и да казват!

Анонимен каза...

Аз пък имам чувството, че печели нещо от този сайт... Веднъж някой го беше питал по този въпрос, но той не отговори и е много вероятно да е така... Както и да е не искам да се заяждам и нямам намерение да предизвиквам спорове, просто си изразих мнението!;]

П.П.: G`fan, честито ти за осъществената цел и благодаря за ъпдейтите! ;]

Анонимен каза...

И един въпрос - какъв е шрифта, който си използвал за напдипаса "thank you!" на картинката? 10х

Анонимен каза...

Няма как да печели, защото сайта е хостван на блогър, а не на собствен хостинг, така че е незаконно... пък и никъде в сайта няма реклами, от които да се печели. :))

Ботор каза...

tva e problema na bulgarite - vse gledame v kancheto na drugiq. dali pecheli neshto gfan ot bloga si ili ne, kakvo znachenie ima? Vajnoto e, che ni radva s novi postove vseki den i koi znae ot kude subira i prevejda informaciqta samo i samo da ni q podnese. Ako nqkoi e opitval da bude tolkova sistematichen v postovete si i da predlaga vse sveja informaciq znae kolko trudno moje da e tova. Taka che, da kajem edno golqmo blagodarq na Gfan. Keep up the good work!