За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Довечера са MTV Europe Music Awards 2008



Тази вечер от 22.00 българско време ще бъдат излъчени тазгодишните MTV Europe Music Awards директно от Liverpool, UK. Както виждате на снимката, Katy Perry ще е основно действащо лице тази вечер - тя ще бъде водещата на церемонията! Обявените изпълнители са Beyonce, P!nk, Duffy, Kanye West, The Ting Things, Estelle, Kid Rock, The Killers и Take That. Награди ще връчат Anastacia, Tiziano Ferro, Kelly Rowland, Solange Knowles, 30 Seconds To Mars, Craig David, Leona Lewis, Travis Mccoy, Sugababes, Tokio Hotel, Grace Jones и Perez Hilton. Номинациите може да видите тук! Очаквам една много интересна церемония. Предполагам, че Beyonce ще изпее само "If I Were A Boy", P!nk ще представи или "So What" или "Sober". Надявам се Estelle да изпее с Kanye West "American Boy",а самият Kanye да изпълни "Love Lockdown". Ще гледаме на живо наградите във форума в тази тема!

14 коментара:

Анонимен каза...

Очаквах много повече от тези награди, не мисля, че отразяваха реалността. 30 seconds to mars с две награди-моля ви се-за какво по-точно? 99.9% от хората даже не са ги чували. И фактът, че не дадоха на Дъфи заслужената награда за Песен на годината, а я дадоха на Пинк(която много харесвам) след като песента й не може да се сравни с фурора, който Дъфи предизвика. Бритни естествено си взе допзата незаслужени награди, като продължава неприятната традиция от Американските награди на МТВ. Странно е как в годините й на провал тя взема два пъти повече награди, сравнено с най-успешните й години. Хората дали прсто я съжаляват не знам, но знам, че един албум с изкючително ниски продажби и яко оплют от критиците не взема награда за най-добър албум. Тъпи,тъпи награди и отново-много жалко за Дъфи, защото, въпреки че имам и други любими изпълнители, тя си е най-успешният изпълнител за тази година, имайки предвид, че пее песни, които като цяло масите трудно приемат.

Анонимен каза...

Казват се The Ting Tings и естествено щеше да знаеш това, ако имаше някакъв музикален вкус.

Анонимен каза...

http://www.youtube.com/watch?v=uhQQBv3-zEY

Анонимен каза...

Duffy направи един единствен хит, другите й песни най-вероятно само ти си ги слушаш! Плюс това, Britney напълно заслужено си спечели наградите, защото колкото и да те е яд Piece of Me и Break The Ice имаха много голям airplay. EMA са награди, които се определят от хората, така че двете й статуетки доказаха, че Brit е страшно харесвана от хората и че мнението на група сноби-критици няма особено значение.

Анонимен каза...

Искам да ви кажа, че мнението за албума на Бритни от критиците беше най - добро от началото на кариерата й! След като не сте запознати, моля не ръсете информация, за която нямате и малка представа!

Анонимен каза...

Изглежда не четете достатъчно, не ви виждам въобще музикалната култура. Където и да проверите, ще видите продажбите на албума на Бритни, и все пак-това,че я издигате в култ, не означава, че това е толкова успешна година за нея-даже песните й бяха на посредствени места в чартовете, а плюс това аз не отричам Бритни, но, както казах, имало е години, в коиот много повече е заслужавала толкова награди. Нито може да пее, нито прави стойностни песни, а оставиха и Coldplay без награда..Съжалявам, 4е си изразявам мнението на място, където хората си мислят, че Бритни Спиърс и Бейонсе са върхът в историята на музиката...

Анонимен каза...

Виж какво, мога да ти кажа, че ако има някой без музикална култура - това си ти! Относно продажбите на Бритни - да ти кажа, че наитина бяха най - малко до сега, но относно мнението на критиците - то беше най - добро! Бритни заслужава наградите, които взе, поради това, че тя знае какво прави и как да го направи. Относто този спор за това че не могла да пее мие писнало.

Ivan каза...

Ама много се радвам на хората, които отричат комерсиалното и не харесват Бритни, не харесват Бионсе и т.н. и т.н. ама като толкова много ви знаят устите, да бяхте гласували бе балъци!!! Аз исках Бритни да спечели и гласувах!!! Това което исках - се сбъдна, а ако Вие си бяхте замълчали и бяхте погласували можеше и Вие да се радвате. Кой заслужава и кой не решаваха феновете. И НИЕ РЕШИХМЕ! Вие къде сте били аз незнам ама не ме и интересува! Както казват от Кока-Кола "Аплодисменти за младата дама, която не се прави, че разбира хмммм черен квадрат" както и за истинските фенове, които не се притесняват да кажат кого обичат!!! "Да станем на крака за тези, които знаят какво искат" и още повече - как да го постигнат!

Анонимен каза...

Всичките фенове на Бритни дето сте ми се събрали тука ми кажете честно с ръка на сърцето, че новата Бритни Ви харесва повече от старата, за да разбера колко сте обективни. А що се отнася до гласуването айде да не се заблуждаваме. Знаем много добре, че американците си го гласуват а всички останали гласове се размиват защото са тотално различни от техните. Ще ми кажете, че тия новобранци Tokio Hotel правят по-голямо шоу на живо от ветерани като Metallica, Linkin Park и Foo Fighters. Това наистина бяха най-лошите награди от много време насам.Нека някой да го отрече и ще си говорим за вкус и т.н.

Анонимен каза...

Напълно съм съгласех с последния коментар, поне някой да ме подкрепи. Спахте ли през 1999, когато Бритни, ДжейЛо и Кристина се появиха и направиха фурор и имаха няколко поредни наистина страхотни години, но за жалост вече не са това, което бяха. А сега изведнъж искат всички тук да кажат, че Бритни е невероятна в новото си амплоа, но незнайно къде всички спаха и я плюеха, когато тя се дрогираше и се подстригваше и тогава следа от нейните фенове нямаше(като изключим онзи психопат Крис Крокър)
И да - тези награди така или иначе са далеч от реалността-гласували са основно хора между 12 и 20 години, доста американци и естествено обединените фенове на Бритни, защото по нейните фен сайтове тече адската пропагадна да се гласува за нея и милите фанатизирани деца отиват и гласуват по цял ден. От гледна точка на масовия вкус на хората(между 12 и 50 например) и по успех за годината нещата биха изглеждали по съвсем друг начин чисто статистически.Изпълнители с валидни награди биха били Leona Lewis, Duffy, Coldplay, чиито песни в момента знаят и малки, и големи. Даже Риана, Тимбаланд и Лил Уейн заслужават доста повече да бъдат наградени.

Анонимен каза...

Saitovete na koi izpulnitel ne sa bukani s linkove za glasyvaniq za opredeleni nagradi?!
Moga da dam dori linkove za dokazatelstvo kum oficialni, fen saitove i myspace-ove!
I kak o4akvate nqkoi 4i4ko nad 30 da sedne i da klika po cql den v saita na MTV?!
Normalno e, 4e 6te glasyvat glavno ot 12 do 20!

Анонимен каза...

Чичковците на 30 в България може и да не цъкат из нета но в Америка май не е баш така.Може би хората над 20 са надживяла цялата тая машина за пари и си уплътняват по-добре времето.Пък и ако видя някой 30 годишен да се кефи на Бритнито то накъде отива този свят.

Анонимен каза...

Nakude otiva?! Da ne idva treta svetovna?! Da ne bi da se razshirqva ozonovata dypka zaardi neq ili se izsi4at gori? Zaradi neq li ima tolkova nekadurni shofiori? Tq li e vinovna za opadaka na sveta?!

Kato vi e qsno koi kakvo e nadjivql togava ne se oplakvaite ot glasyva6tite!

Анонимен каза...

Няма какво да се оплаква много скоро те сами ще се оплакват.