За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Usher с чисто нов дигитален сингъл - "Hush"



На 22 октомври Usher издаде дигитално в iTunes във всички страни своя най-нов сингъл "Hush", който не е включен в албума му "Here I Stand". Парчето има послание, насочено към младите хора - идеята е те да осъзнаят, че имат глас, че промените зависят от тях и т.н. Както се сещате това има общо с предстоящите президентски избори в USA след няколко дни. Usher е сред най-големите привърженици на Obama. Песента е много хубава и се надявам Usher да й направи един сериозен и смислен клип, който да пресъздаде добре идеята и да помогне за по-силно въздействие... Приятно слушане на песента, за която линковете с първия коментар към този пост!

4 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ ПЕСЕНТА ОТ ТУК:
4storing | rapidshare | mediafire | zshare

Александър Кръстев каза...

O, нали знаеш, че песента я има и във вариант с Барак (не знам кой точно си сложил). Обама прави силна кампания накрая - музиканти, актьори, шоумени, но може и да загуби накрая...

G`Fan каза...

Сложил съм версията от iTunes т.е. сингъл версията!

Анонимен каза...

Страхотна песен която заслужата много добър и смислен клип.