За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Tina Turner - Tina! (2008)



Вчера бе издаден най-новия сборен албум на Tina Turner, озаглавено просто "Tina! Her Greatest Hits". В него са включени най-големите й хитове до момента "Proud Mary", "Goldeneye", "What's Love Got To Do With It", "Private Dancer", "The Best" и т.н. Присъстват и три уникални изпълнения на живо на песните "Let's Stay Together", "I Can't Stand The Rain" и "Addicted To Love". Последните две песни в албума са нови или по-точно казано неиздавани до сега. Въпреки това не отстъпват на останалите хитове и са също толкова хубави и стойностни. "It Would Be A Crime" е с по-поп звучене, леко ми напомня на стила на Anastacia от първия й албум. "I'm Ready" пък е с поп/рок звучене и носи позитивно настроение. Така като ги слушам песните, нищо чудно да се записани през последната година... Ако някой е много запален по Тина и знае повече може да го сподели в коментарите. Днес, на 1 октомври, Tina стартира своето световно турне "Tina: Live In Concert Tour". Първият концерт ще се състои в Kansas City, USA и нямам търпение хората да се върнат от шоуто и да разкажат как е било, да се появят снимки, да излезе сетлист и т.н. Нямам търпение и до 27 февруари когато ще гледам Tina в München. Приятно слушане:

01. Steamy Windows
02. River Deep - Mountain High
03. Better Be Good To Me
04. The Acid Queen
05. What You Get Is What You See
06. What’s Love Got To Do With It
07. Private Dancer (Single Edit)
08. We Don’t Need Another Hero (Thunderdome)
09. I Don’t Wanna Fight (Single Edit)
10. Goldeneye (2003 Digital Remaster)
11. Let’s Stay Together (Live In Amsterdam)
12. I Can’t Stand The Rain (Live In Amsterdam)
13. Addicted To Love (Live At Camden Palace)
14. The Best
15. Proud Mary
16. Nutbush City Limits
17. It Would Be A Crime
18. I’m Ready

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | tranz.it | rapidshare


4 коментара:

Анонимен каза...

Много мерси за албума! Направо нямам търпение да я видя в Берлин! Ще трябва да чакам до 26 януари, за съжаление :( Отново много благодарности за албума! Страшно много ми харесват двете й нови песни, но повече ми харесва "I'm ready", сигурно защото е по в нейн стил!

Анонимен каза...

Tolkova obicham i uvajavam tazi jena!I na dneshnata si vazrast tja e neimoverno po-vpechatliavashta ot prakvashtite se ot vsevazmojni ugli i producentski legla savremenni "talanti", za chiito glasovi nedorazumenia niama dostatachno mashtabna prikrivashta "umbrella".
Blaze im na vsichki, koito shte imat shansa da vidiat Tina na turneto, biletite , za koeto sa mnogo skupi, no tja bezsporno zaslujava i struva vseki cent!

Vladito каза...

Ужасно ви завиждам, че ще се насладите на живо на Тина. Така и не успях да се преборя с финансите, за да успея да я гледам и аз. Мерси за албума, но смятам да си го купя.
И една идея от мен; защо не пробваш да направиш една рубрика ретро с някои класически албуми на големи имена в музиката. Много от децата, които четат блога, не знаят даже коя е Даяна Рос, например.

Анонимен каза...

Бладораря за прекрасния албум, винаги е било удоволствие да чуеш гласа на Тина. Зарежда те с енергия ;]