За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Christina Aguilera промотира своя Best Of отвъд океана



Christina Aguilera промотира новия си best of албум с участия в Украйна и Турция. На 17 октомври тя участва в турското издание на шоуто "Сделка или не", не знам точно колко пари е спечелила, но знам, че изпя страхотно "Beautiful". Песента е един от най-големите хитове в кариерата й и ще намери място в best-а в цели две версии - оригиналната, която всички познаваме и обичаме, и чисто нова версия, озаглавена "You Are What You Are (Beautiful)".
Преди броени дни Christina изнесе и концерт в Киев, на който представи друг от големите си хитове в негова нова версия, а именно "Gennie In A Bottle" или по-точно "Genie 2.0" както е заглавието на версия 2008. Изпълнението за жалост е на плейбек, но така е по-лесно да добиете представа за звученето. Приятно гледане:


2 коментара:

Анонимен каза...

Genie 2.0 e mn zle.

Анонимен каза...

Баба ти е зле!!!
Genie 2.0 е страхотна песен.Жалко,че я пее на плейбек.Изпълнението на Beautiful не е от най добрите,но все пак е хубаво.Криска в "Сделка или не" беше много сладка.