За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Anastacia - Heavy Rotation (2008)Четвъртият албум на Anastacia "Heavy Rotation" изтече днес в интернет, само 6 дни преди официалното му излизане на пазара в Европа. През следващите дни Anastacia усилено ще промотира албума и сингъла си "I Can Feel You" в UK - тя ще гостува в предаванията This Morning, GMTV, Loose Women и The Graham Norton Show! Дано тази промоция помогне и сингълът да се представи по-добре в класациите, където до момента се излага и дори не достига топ 10. Anastacia е решила да кръсти албума си "Heavy Rotation", за да обобщи факта, че животът ни завърта и се налага да преминаваме през все по-тежки неща. Аз като цяло не съм много впечатлен от този албум. Доста по-слаб ми се струва от предишните проекти на Anastacia. Добрите парчета в албума са само 3 - "Heavy Rotation", "Never Gonna Love Again" и "Defeated". Останалите песни не мога да нарека слаби, защото все пак са изпълнени от Anastacia, но определено не са нещо интересно. Най-лошото е, че за втори сингъл се спряга песента "Absolutely Positively". Може би най-любима в албума ми е заглавната песен "Heavy Rotation", продуцирана от моя любимец Darkchild. В едно интервю Anastacia каза, че и тази песен ще излезе като сингъл по някое време, което е едно доста добро решение. By the way бонус тракът "Beautiful Messed Up World" не е никак лош, хубава бърза песен! Чуйте и вие албума и кажете какво мислите за него! Линковете с в първия коментар към поста. Приятно слушане!

1. I Can Feel You
2. The Way I See It
3. Absolutely Positively
4. Defeated
5. In Summer
6. Heavy Rotation
7. Same Song
8. I Call It Love
9. All Fall Down
10. Never Gonna
11. You'll Be Fine
12. Beautiful Messed Up World

2 коментара:

G`Fan каза...

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК

Деница каза...

На мен ми е любимка и е нормално да съм субективна,но албума наистина много ми харесва,за жалост и аз очаквах повече не е по-добър от любимия ми Anastacia 2004 но и тук има много добри парчета ,дано направят правилен изобр за следващите сингли.На мен любими са ми Never gonna love again, Defeated ,I call it love, Heavy Rotation ,също и The way i see it, same song и разбира се първия сингъл I can feel you. Харесва ми защото е един много позитивен албум ,след като изслушам повечето от песните и започвам импулсивно да се усмихвам!Препоръчвам ви го!