За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUCIK NEWS

Photobucket Image Hosting

*Rihanna News: Rihanna e решила да издаде последен сингъл от албума си "Good Girl Gone Bad". Осми сингъл от албума ще бъде "Breakin Dishes" и ще бъде официално издаден на 7 октомври! Няма данни дали ще има видеоклип!

*Girls Aloud News: Премиерата на новия сингъл на Girls Aloud ще бъде тази неделя по BBC 1 Radio, т.е. на 14 септември. Все още не е обявено заглавието, но има слухове, че се казва или "Promise", или "The Loving King".

*Jordin Sparks News: Според MTV вторият албум на Jordin Sparks ще се появи през лятото на 2009. Jordin все още не е започнала записите, но планира да го направи още през октомври!

*Britney Spears News: Списание OK! ексклузивно обяви, че новият албум на Britney Spears ще бъде издаден през декември тази година и няма да бъде отложен за догодина! Britney го определя като най-добрата си работа до сега. Chris Brown също е част от екипа, създал новите й песни.