За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

QUCIK NEWS

Photobucket

*Fashion Rocks News: Малко инфо около това кой какво е пял. Mariah Carey е пяла "I'm That Chick". Rihanna е пяла "Vogue" на Madonna. Chris Brown е пял "Forever". Beyonce и Justin са пяли парчето на Marvin Gaye "Ain't Nothing Like The Real Thing". Fergie е пяла кавър, Black Eyed Peas също са пяли кавър. Justin самостоятелно също е пял кавър. Pussycat Dolls са пяли някакъв ремикс на "When I Grow Up" с Timbaland. За сега само това е ясно.

*Avril Lavigne News: На пресконференция в Манила Avril е обявила, че веднага след края на турнето си ще започне усилена работа по четвъртия си албум, който трябва да излезе в края на другата година.

*Britney Spears News: Слуховете около изпълнението на Britney на тазгодишните MTV Video Music Awards стават все повече. Последният слух е, че тя ще пее песен, която се казва "Womanizer". Според друг слух тя ще пее две песни!

*David Guetta News: Стана ясно, че David Guetta е записал нов сингъл с Kelly Rowland. Още не е ясно кога ще бъде издаден.

*Jonas Brothers News: Момчетата от Jonas Brothers най-вероятно ще направят обща песен с Chris Brown. Chris е написал песен за тях и казва, че преговарят за колаборация.

*Janet Jackson News: На 10 септември във Ванкувър започва новото турне на Janet Jackson. То се казва "The Rock With U Tour". Все още не е ясно дали то ще прерастне в световно турне и дали ще има дати за Европа.

*Форум News: От днес форумът работи! Вече са отворени и четири нови раздела посветени на Beyonce, Britney Spears, Christina Aguilera и Rihanna. Влезте във форума от тук!


2 коментара:

Vladito каза...

Турнето на Джанет започва на 10 септември във Ванкувър, Канада.
Тя казва, че то ще бъде като "Историята на Джанет Джаксън" в музикално отношение. Декорите ще са много футористични, а танцьорите ще са същите, с които е работила и за някои предишни турнета.

G`Fan каза...

Моя е грешката! Като съм чел press release-а и механично съм написал 22 октомври Далас, защото това беше последната дата в последното изречение. Съжалявам.