За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

"Just Stand Up" на живо от Fashion Rocks 2008

Photobucket

Keyshia Cole, Leona Lewis, Fergie, Ciara, Mariah Carey, Beyonce, Mary J Blige, Rihanna, Carrie Underwood, Miley Cyrus, Ashanti, Nicole Scherzinger и Natasha Bedingfield изпълниха за първи път на живо песента "Just Stand Up" по време на концерта Fashion Rocks. Повечето от тях се справиха страхотно. Само не знам кой е допуснал това недоразумение на природата Miley да пее в тази песен и въобще да пее на сцена. Хареса ми как се представиха изпълнителките. Очаквах Beyonce и Mariah да започнат да се надвикват с останалите, за да изпъкнат, но те доста умерено си пяха. Участието на Nicole също беше добро. Качвам ви видеото в много добро качество и изпълнението на mp3 също в хубаво качество. Приятно гледане и слушане:

All-Stars - "Just Stand Up" (Live) - видео
4storing | tranz.it | rapidshare

All-Stars - "Just Stand Up" (Live) - аудио
4storing | tranz.it | rapidshare | zshare | mediafire


5 коментара:

Анонимен каза...

Страхотно изпълнение, пълно с положителна енергия! За мен всички се представиха добре, даже се чудих как успяха да не се надвикат накрая..

Анонимен каза...

qko e izpulnenieto no tea rihanna i miley sa adski izljishni. i taq nicole ot pcd kakvo se e namurdala tam da q davat po tv. beyonceto i carrie se spraviha strahotno. leona vinagi iam chustvoto che e nadrusana, super neadekvatna mi idva

Анонимен каза...

За мен най-хубаво се представиха Leona,Fergie,Mariah,Keyshia.Най-зле:Nicole,Rihanna и почти всички останали!Mary J bLIGE не пя зле...Иначе всичко беше супер за мен най излишни бяха Nicole,rihanna,ciara те бяха ужасни Рияна седеше и гледаше като пребозала,Никол пя ужасно,а Сиера само си отваряше остата и се мислеше за най-красивата....

Анонимен каза...

"а Сиера само си отваряше остата и се мислеше за най-красивата...."

Ха-ха. Е, не този коментар ме разби. Как я разбра чак какво си е мислела?

Анонимен каза...

Никол се е "намърдала там", защото, ако не забелязвате, Шерил Кроу я няма и няма кой да пее нейната част в песента. ;)