За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Britney снима "Womanizer"



Britney Spears снима новия си клип "Womanizer" тази седмица. Режисьор на видеото ще бъде Joseph Khan, който стои зад клиповете й "Stronger" и "Toxic". Както виждате Бритни отново е с черна перука, което на мен лично никак не ми харесва. Надявах се да е с руса коса, защото с перуки никак не й отива. В клипа разбира се има доста танци, а сцената с тях е била заснета на един дъх. Относно премиерата на парчето се носят слухове, че тя ще бъде утре. Но слуховете са си слухове, никога не се знае... Ето още няколко снимки от снимачната площадка:

5 коментара:

Анонимен каза...

pfff e za6to e s perukla be i az o4akvah da si e kakto predi s rusata kosa..taka ne mi haresva..nadqvam se 4e klipa se pak 6te e mn qk

Анонимен каза...

Az si q haresvam s vsqkakuv cvqt na kosata, zashtoto na hybavite hora, kato Britney, im podhojda vsi4ko :)
Kato gledam snimkite oba4e edinstvenoto, koeto mi se stryva, 4e e moglo da se korigira e duljinata na rizata. S po- kusa shteshe da e po- sexy!

Анонимен каза...

100% klipa 6te e super nadqvm se da izleze skoro...nai-posle 6te vidq britney da tancuva kakto predi :)

Анонимен каза...

Надявам се този албум да е по-добър от предния,който не ме впечатли особенно.Иначе съм сигурна,че клипа ще е готин!

Анонимен каза...

Бритни Спиърс снима видео към новия си сингъл „Womanizer" в Лос Анджелис. Според очевидци певицата имала много „вампирски" вид.

Тя носела къса черна перука и ярко червено червило като ролята и най-вероятно била на сервитьорка. По-късно на снимачната площадка пристигнали и танцьори, които били облечени в униформи на сервитьори. Източник споделил пред UsMagazine.com, че клипът се откроява с изключителна еротична хореография. Бритни носела черни кожени панталони и била обрисувана с фалшиви татуировки. В този си вид тя лежала на кухненски плот, след което дошъл мъж облечен в костюм и двамата започнали да се натискат..