За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Rihanna - Good Girl Gone Bad Live (2008)

Photobucket

Днес, 13 юни, в Европа официално излезе първото DVD на Rihanna "Good Girl Gone Bad Live" с концерта й от Манчестър от 2007. Аз бях забравил, че тази седмица трябва да излезе диска и вчера го видях съвсем случайнo в Kaufhof, където са го пуснали един ден по-рано. Снощи бях доста изморен и реших да го кача днес. Успях да гледам 3-4 от изпълненията, а кото рипнах аудиото чух и целия концерт. Много ми харесва качеството на звука в DVD-то. Когато го гледах на телевизора песните звучаха все едно са студийни версии, много чист звук. Не ми харесва начинът, по който е заснет концерта, защото дават твърде много музикантите, публиката, сцената от далечен план. Иначе шоуто е на много добро ниво. Сцената както знаете не е нищо особено, няма кой знае какви ефекти, но въпреки това е много добро дебютно DVD. Любимото ми изпълнение от вокална гледна точка е "Rehab". Не ми харесва как е изпяла "Unfaithful". Любимите ми моменти в шоуто са: началото с "Pon De Replay", "Rehab", "Breakin' Dishes", "Kisses Don't Lie", "Don't Stop The Music" и "Push Up On Me". И аудио рипът, и видео рипът са мои! На този етап ви качвам общ .rar файл с всички аудио файлове и целият концерт като един файл на видео, защото ми се иска да кача и други неща днес. Утре най-вероятно ще добавя някои изпълнения на видео като отделни файлове, ще добавя всички аудио изпълнения като отделни линкове и ще кача бонус материала, в който има много забавни моменти от backstage, коментари от Rihanna, в които дори споменава колко е страхотна софийската публика! Желая ви приятно гледане и слушане на този страхотен концерт:

1. Pon De Replay (Live)
2. Break It Off (Live)
3. Let Me (Live)
4. Rehab (Live)
5. Breakin' Dishes (Live)
6. Is This Love (Live)
7. Kisses Don't Lie (Live)
8. S.O.S. (Live)
9. Good Girl Gone Bad (Live)
10. Hate That I Love You (Live)
11. Unfaithful (Live)
12. Sell Me Candy (Live)
13. Don't Stop The Music (Live)
14. Push Up On Me (Live)
15. Shut Up And Drive (Live)
16. Question Existing (Live)
17. Umbrella (Live)

СВАЛЕТЕ ЦЕЛИЯ КОНЦЕРТ НА АУДИО
132 MB | .mp3

СВАЛЕТЕ ЦЕЛИЯ КОНЦЕРТ НА ВИДЕО
696 MB | .avi


8 коментара:

Анонимен каза...

Няма линк за аудиото...

G`Fan каза...

Файлът се качва в момента, затова няма линк. До 2-3 минути ще има! А ти можеше да започнеш с "Благодаря" например!

Анонимен каза...

Олееее, ама благодарих ти веднага щом започнах да го дърпам и то вътре във форума...Помислих си, че си забравил да постнеш линка с аудиото просто, защото виждам, че качваш доста неща...Отново ти благодаря...

mariahcarey_love

G`Fan каза...

Ааа, ами пиши, че си ти :) Аз точно се ядосах, че някой не търпи и 15 минути, за да кача и аудиото. Е, сега всичко работи!

Анонимен каза...

Не съм толкова неблагодарна дее...:))) Уважавам целият ти труд и старание да ни зарадваш...Ако не си ти, сме за никъде...Ще бъдем в пълно музикално затъмнение...:)))Виждам, че даже и на концерт на Селин Дион ще ходиш...Лелеееее, блазе ти...:)) Дръпнах всичко на Риана и ми е време да погледам и послушам...ЗЛАТЕН СИИИИИИИИИИИ...

mariahcarey_love

spiteful_93 каза...

Oooo..нямам търпение да го дръпна.От кога го чакам тоя концерт.Мерси много,много,много,много,много,....не можах да отида в София...най-накрая ще го гледа.Ооооххх...не знаеш как ми стопли сърцето :-)

nedumai каза...

mersi mnogo. specialno za umbrella live :D

Анонимен каза...

mersi za linkovete !! :]]