За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Kylie взриви София

Photobucket

В 17:45 вече се виждаше нарастващата опашка пред стадион Локомотив. Още 2 часа по-рано доста хора бяха нетърпеливи да видят една от легендите на поп музиката. Когато отвориха вратите към 18:00, бяхме едни от първите, които влязоха и затова успяхме да си намерим добри места пред сцената. В продължение на час и половина обикаляхме наляво-надясно. Поздравихме Фънки, Део и Айдълите. Към 19:30 няколко прожектора светнаха и излезна един DJ, който направи няколко яки микса ("Sounds Of Freedom", "4 Minutes/La Isla Bonitа", "Promiscuous" и др.) Съвсем бавно и тихо започна да се чува "Lights (Flashin'), Sound (Crashin'), Minds (Blowin'), Body (Rockin'), Eyes (Lockin'), Lips (Touchin'), Hearts (Pumpin'), Pressure (Risin')". Мелодията се забързваше и светлините озариха сцената. Докато чакахме просто изгубих представа за времето и когато тя излезна всички полудяха.

Кайли беше облечена в ефектна лилава рокля и направи едно също толкова ефектно изпълнение на "Speakerphone", като цяло беше много готино, независимo, че беше на плейбек. За разлика от него, последвалото изпълнение на най-големия хит на Кайли - "Can't Get You Out Of My Head" беше 100% на живо и Кайли ни представи страхотни вокали, от които чак се изненадох. След края на песента и страхотните аплодисменти, Кайли се усмихна и каза "Seems like you have alot of energy" и ни представи следващата песен, като каза, че тя нова. Самата песен, която чак сега разбрах, че се казва "Ruffle My Feathers", беше доста скучна и не помня много от нея. Следващата песен, обаче всички я знаеха, както каза и самата Кайли. Изпълнението на "In Your Eyes" за мен беше едно от най-добрите, защото всички скачаха и пееха заедно с Кайли.

Последва и най-забавната част от концерта. Танцьорите на Кайли излезнаха облечени като бейзболни играчи, а танцьорките и самата Кайли - като мажоретки. Последвалите изпълнения на "Heart Beat Rock", "Wow" и "Shocked" не бяха кой знае какво вокално, но бяха много забавни и с готина хореография.

Докато танцьорите довършваха танца си, Кайли вече беше готова и излезе на сцената, облечена в ярко червена рокля. Тя изпълни със страхотно чувство и абсолютно на живо "Like A Drug", "Slow" и "2 Hearts"

Концертът продължи с "Beach Party". Първо излязоха някакви моряци, които почнаха да се опипват и някакви подобни неща, според мен леко не се връзваше, но хората много се смяха. Кайли излезе, пя и танцува с моряците и представи "Loveboat" и "Copacabana" по много интересен начин, независимо, че са доста скучни песни. "Spinning Around" беше поредният хит на Кайли, който всички знаеха. Обстановката отново беше невероятна, Кайли пя страхотно, всички пееха, пляскаха и скачаха.

Последва малка пауза и след това започна бавно и красиво интро, след което Кайли излезе на сцената, облечена в красива синя рокля и изпълнителни две балади - "Flowers" и "I Believe in You (Ballad Version)". За съжаление от всички клипчета, които записах само от това се чува нещо (и то зле), просто защото всички бяха млъкнали, за да чуят прекрасния глас на Кайли.

И ето я любимата ми част от концерта. Първо Кайли направи едно невероятно изпълнение на "On A Night Like This", което аз гледах в движение, тъй като исках да се преближа напред, за да снимам. За следващото изпълнение обаче, трябваше да спра. Кайли покани двете си беквокалистки и заедно започнаха да пеят "Kids". Това беше любимото ми изпълнение за вечерта. Не знам какво в тази песен докара тълпата до такъв форор. От първата до последната минута около мен нямаше човек, който да не скача и да не вика с всичка сила. След изпълнението започнахме да скандираме "Кайли, Кайли", на лицето и беше изписано колко е щастлива. Тази жена така ме зарадва. След стотици концерти, тя пак ни се радваше като малко дете и не свали усмивката от лицето си... Изпълнението на "Step Back In Time" го пропуснах, защото отидохме да видим дали Фънки се кефи на концерта (е не се кефеше много, много) :D За последните песни се набутахме при Brooke най-отпред. Масова истерия имаше и по закриващата песен - "In My Arms". Когато Кайли ни благодари и ни пожела приятна вечер, леко се разочаровах, защото песните, които изпя ми се сториха прекалено малко. Знаех, че ще излезе на бис, но очаквах да изпее само "All I See", нали е сингъл. Е тя отново ме изненада. Първо изпя "No More Rain", към края на която изстреляха "златните джунджурии" :D Кайли изглежда разбра, че не ни се ходи никъде и каза "Looks like you're not going anywhere". Последва още едно много яко изпълнениe, този път на "Love At First Sight". След бурните оваций, Кайли каза, че ще изпее една песен "Especially for us" и аз реших, че ще изпее дуета си с Jason Donovan. Изненада отново! Кайли изпълни първия си хит "I Should Be So Lucky". И още по-голяма изненада за мен беше, че всички знаеха текста на въпросната песен, от преди 20 години.

Разказът е на j_7k_l0 от форума! Специални благодарности!

2 коментара:

Анонимен каза...

G'fan samo da te pitam verno li ja rule e idval tyk v bulgaria,za6toto po city tv v black chart go davaxa mai na 8,9 e bil pql tyk samo4e gradut ne znam....

Анонимен каза...

namerix kude e pql v lovech vsi4ki kazvat 4e e bilo qko na 08.05.08 e pql jalko mnogo mi se 6te6e da go vida em sum blizko do love4 moje li da ka4i6 materiql??