За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Днес започва Евровизия

Photobucket

Днес в Белград ще започне тазгодишният конкурс Евровизия. На 20 май (днес) и на 22 май ще се състоят полуфиналите, на 24 май е големият финал, до който ще бъдат директно допуснати само представителите на страните основателки на конкурса и на страната победител от миналата година т.е. Сърбия. 19 участника ще се представят на първия полуфинал днес. Сред тях са представителите на страни като Русия, за която ще се състезава Дима Билан, Белгия, за която ще се състезават Ishtar и Гърция, за която ще се състезава Kalomira. Не се бъркайте, че Ishtar е певицата, която въртят по радио City. Става въпрос за група! Ако не знаете пък коя е Kalomira може да гледате жалкото й видео в youtube, но моят съвет е просто да си пуснете клипа "Green Light" на Beyonce, от където най-нагло е откраднат този на гъркинята. На втората полуфинална вечер ще блеснат и нашите клоуни Deep Zone & Balthazar. Те ще пеят 12ти по ред. На самия финал ще пеят No Angels, с българското участие на Люси, която случайно реши няколко месеца преди Евровизия да се завърне към България и да стане по-популярна като жури в Music Idol. Но нека да се върнем на нашите смешници. Гледах им репетициите в сайта на Евровизия, гледах ги как гостуваха на руското парти на Дима... Направо умрях от срам, че съм българин. Такива селяни са, че просто нямам думи. А най-вече нямам думи за тази, как да я нарека... крава Йоана т.е. певачката. Колко е проста не е истина, Софи Маринова висшо ще изкара покрай нея. И с тоя дървен английски, нито знае как да се държи, нито нищо. Срам! Желая ви приятно гледане на първата репетиция на българските участници. Аз не само, че няма да гласувам за тях, но и ми се иска да не ходят на финал да ни излагат допълнително след блестящото представяне на Елица и Стунджи миналата година. Затова пък призвовам всички да гласуват за Дима Билан!




ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДИМА БИЛАН И "BЕLIEVE"!

17 коментара:

Анонимен каза...

За Кой да гласуваме? Ти добре ли си? Нашата песен си е много хубава(въпреки, че не можем да гласуваме). И да ти кажа, че никак не ми допада новия ти стил на писане в постовете. Не се прави на dlisted.

G`Fan каза...

Като не ти допада просто не влизай! Аз dlisted не чета, не си губя времето с клюкарски блогове. Това дали песента ни е хубава е въпрос на вкус, но това, че тия са пълни селяни и ни излагат е чист факт!

Анонимен каза...

И аз съм за Дима, макар че едва ли ще пусна sms.
А за Kalomira - тая няма никакъв глас. И песента й е една лигава...ужас.

G`Fan каза...

Аз преди години пуснах смс за Елена Папаризу, а сега и за Дима ще пусна. Даже няколко, но ще ги пусна на финала, защото сега е повече от ясно, че ще мине.

Анонимен каза...

Aбе ей тъпанар, ти много ли си умен като си смотан шоп. То си личи и колко си интелигентен по грамотността ти, няма що. Много крайни коментари и отрицателни емоции има напоследък в този сайт.. И G`fan, като казваш колко били злобни коментарите и че за това си затворил сайта прочети си поста. Нали знаеш, каквото повикало - такова се обадило. Аз едва ли ще вляза в този сайт отново..

G`Fan каза...

Знаеш ли през къде ми е дали ще влезеш или не... Даже бих се радвал ако не влизаш повече! Къде ги видя толкова много отрицателните коментари и емоции.. И не знам защо бъркаш злобата с разочарованието...

Анонимен каза...

az sushto shte glasuvam za dima bilan i ne zashtoto sum momiche i toi e super sladur, a zashtoto negovata pesen e nai-hubavata ot vsichki. evala G`Fan che si kazal nqkoi neshta kakto sa si.

Анонимен каза...

g'fan ne se edosvai s nqkuv idiot i men me kefi tozi pi4 glasyvam :P

Анонимен каза...

3,2,1 - fight

Анонимен каза...

Не беше нужно с такъв тон да говориш за тях, и на мен не ми допада чак толкова песента, но все пак са българи и ние трябва да ги подкрепяме. Всеки си има лично мнение и аз уважавам това, но все пак си има и граници. Ние сме един народ и трябва да се подкрепяме.

Анонимен каза...

Подкрепям предпоследния коментар,защо ние българите сме такива ''тапанари'' wee хора.Верно е дайте да се подкрепяме.Определено Gfan не съм за твоя фаворит :P:P

Анонимен каза...

Моето мнение е коренно различно от от това на Gfan. Нашата песен наистина не блести с кой знае какво, но поне 30 песни са по-зле и от нашата. А песента на Дима не заслужава да печели. Извиняжам се много, но Каломира пее доста по-добре от руснака. И все пак че стискам палци на Армения.

Анонимен каза...

Абе G'Fan си е много прав..А и блогът си е НЕГОВ, и ще пише каквото ТОЙ поиска! като не ви изнася не четете, не влизайте и не се оплаквайте! А за това , че тия нашите са селяни си много прав G'Fan! (Също и че не могат да пеят, и се чудя как изобщо ги избрахме за победители на BG Evrovision?...)

Анонимен каза...

На мен ми харесаха:

1. Русия (естествено) :D
2. Израел
3. Азербайджан
4. Сан Марино

Най-зле - Румъния (с крадената си скучна песен) :)

Анонимен каза...

Турската песен е страхотна!!!!

Анонимен каза...

Nashta pesen e syper qka!Na Kalomira sashto se strahotna!Gfan da prestane da si nalaga mnenieto!!!

Анонимен каза...

Nashta pesen e syper qka!Na Kalomira sashto se strahotna!Gfan da prestane da si nalaga mnenieto!!!