За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Новини около Beyonce

Photobucket

Снощи Beyonce и съпругът й Jay-Z, които сключиха брак на 4 април тази година, посетиха концерт от турнето на Kanye West, Rihanna, Lupe Fiasco и NERD "The Glow In The Dark". От снимките си личи, че концертът й е харесал. Около нея както винаги се случват доста неща. Ще започна с една радостна новина за мен - Beyonce официално не е бременна. Това потвърди колежката й Kelly Rowland в интервю за британска медия. Beyonce усилено работи по новия си албум, който трябва да излезе в края на годината. В момента тя работи с продуцента на Alicia Keys по 3 нови парчета. Дуетът й с Usher пък бе издаден на 13 май за онлайн продажби в iTunes и само за ден и половина вече нахлу в топ 10 на американския iTunes. Парчето се радва и на страхотен airplay в САЩ. Още не е ясно дали те ще направят клип и дали дуетът ще бъде официален сингъл или ще остане просто промо песен...
А сега е време за нещо ексклузивно. Буквално преди 2-3 минути в нета изтече част от нова балада "Now I Know". Въпреки, че са само 20 секунди от нея определено си личи, че ще бъде най-добрата й балада до момента. Качвам ви част и от една друга песен, която изтече преди месец и нещо и която е позната като "Knock 'Em Out", но всъщност се казва "Next Ex". Приятно слушане!

Beyonce - "Now I Know" (част от песентта)
4storing | tranz.it | zshare

Beyonce - "Next Ex" (част от песентта)
4storing | tranz.it | zshare

4 коментара:

Анонимен каза...

Now I Know изглежда супер песен, но за сега не мога да преценя дали това ще е най-добрата й балада! Next Ex нещо не мога да я изтегла :((( , но иначе ми се струва страхотна от ония секунди дето изтекоха преди месец.В последно време забелязвам, че Beyonce нещо почва леко да сменя стила или да го променя, което за сега леко не ми харесва!

Анонимен каза...

baladata zvu4i qkoooo :P

Анонимен каза...

Аааааааааа, Бионсела е неземна с тези песни...Нямам търпение вече за албума...ОБИЧАМ ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ...

Анонимен каза...

Should Have (Now I Know) е прекрасна балада! Радвам се че вече чуваме нещо ново от Бионсе.