За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Tina Turner - All The Best (G`Fan Edition)

Tina Turner! Ако случайно за първи път чуваш това име то значи музикалната ти култура просто не съществува. Тя е не просто кралицата на рок енд рола, тя е една жива легенда, която е оставила зад гърба си 67 сингъла, 11 албума, 18 DVD-та и всичко това само като соло изпълнител. Кариерата си тя започва в дует с Ike Turner - двамата са известни като Ike & Tina Turner. Дуетът има 19 сингъла, 28 студийни албума и 9 лайф албума. Тъй като по никакъв начн не мога да ви побера тази дискография в сайта, дори и цял месец само с това да си играя, реших да подбера 14те си любими нейни песни и да ги компилирам за вас. Като бонус добавям тазгодишното изпълнение с Beyonce от наградите Грами. Ако трябва да говоря за Тина по отношение на класации - за жалост тя има само един номер 1 хит в Billboard Hot 100 и това е "What's Love Got To Do With It" от 1984. Това според мен би трябвало доста да срине авторитета на класацията... Като си помисля колко от сегашните изпълнители могат да се похвалят с повече песни на върха и на повечето от тях песните са направо смешни в сравнение с тези на Тина... Но не класациите я правят легенда. Легенда я прави невероятният й талант и страхотната й музика. Убедете се сами:

1. Open Arms
2. Nutbush City Limits
3. What You Get Is What You See
4. Goldeneye
5. The Best
6. River Deep, Mountain High
7. Let's Get Together
8. Proud Mary
9. Private Dancer
10. Complicated Disaster
11. We Don't Need Another Hero
12. Cose Della Vita (with Eros Ramazzotti)
13. What's Love Got To Do With It
14. Better Be Good To Me
15. Proud Mary (with Beyonce) (Live)

СВАЛЕТЕ АЛБУМА ОТ ТУК:
4storing | fileducky | tranz.it

4 коментара:

Анонимен каза...

Много благодаря за този албум, благодаря и за последното парче от него! Отраснала съм с музиката на Тина Търнър! Един велик талант! Каквото и да се каже за нея, никога няма да е достатъчно! Мерси още веднъж!

Анонимен каза...

kak da ne sym q 4uvala tazi pevica e ubistveno qka wee xora mnoy q haresvam po viziq i kato cqlo.Albuma e prevusxoden moga da kaja thanks!!

Анонимен каза...

Unikalna izpalnitelka,edna ot legendite v muzikata,haresvam q o6te ot mnogo malka,edno ogromno BLAGODARQ na GFan:)ivi_25

Анонимен каза...

Unikalna izpalnitelka,edna ot legendite v muzikata,haresvam q o6te ot mnogo malka,edno ogromno BLAGODARQ na GFan:)ivi_25