За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

No Angels - Disappear [New Video]




Помните ли No Angels? Германскатa женска група, която през 2001 година издаде дебютния си албум Elle`ments, се събраха за да се завърнат тази година с нов албум. Първият сингъл се казва Disappear. Между другото, едно от момичетата е българка (ако не помните). Люси е момичето с къдравата червена коса и според мен е най-добрата от всички. Съвсем скоро ще стане доста актуална и ще си я спомните, защото е член на журито на Music Idol. Но да не се отклонявам много. Кажете вашето мнение за песента и клипа.

!Press

4 коментара:

Анонимен каза...

Ne moga da razbera zashto Liusi vednuj ne si izpravi v tehen obsht klip kosata da pokaje vednuj zavinagi, 4e e po- hybava ot ostanalite! Vednuj i gledah edin samostoqtelen klip na nqkakva pesen i beshe strahotna s prava kosa!

Анонимен каза...

E az ne moga da kaja,4e Lusi e nai-krasivata ot vsi4ki,no tova ne e nai-vajnoto.Kato glas mislq,4e naistina tq ima nai-specifi4niq ot tezi na vsi4ki momi4eta.Az q haresvam neq mnogo!Stiskam palci na momi4etata ot No Angels,za6toto tozi klip e strahoten i pesenta sa6to e takava:)

Анонимен каза...

Spored men pesenta ne e nishto osobeno,shte q zavurtqt tuk-tam i shte se zabravi.Neshto se muchat da napravqt,no ne e tva vqrnata pesen..

Анонимен каза...

Тия са с много странни гласове всичките. :) А петата мацка що се е махнала? :)