За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

Madonna - 4 Minutes To Save The World [Sneak Peak]


Знам, че много от вас очакват с нетърпение новия албум на Madonna. Най-накрая можем да чуем една малка част първия сингъл 4 Minutes to Save the World с участието на Justin Timberlake и Timbaland. Надявам се цялата песен да излезе скоро. Все още неозаглавеният албум на Madonna се очаква да излезе на 29 април. Оставям ви линк за 17 секунди от песента. Знам, че не е много, но все пак е нещо :) Чуйте частта тук.

!Press

10 коментара:

Анонимен каза...

Adski sky4ni mi bqha tezi 17 sekyndi!
Ve4e se izturkaha tezi dyet4eta ili triota s Justin & Timbaland!

Анонимен каза...

Не ми хареса

Анонимен каза...

Britney,4yvash li se kvo govorish???Justin i Timbaland sa N1 v momenta!!!Nikoga nqma da se iaztarkat!Osobeno Justin!He is the best!!!

Анонимен каза...

Na horata im pisna ot tqh! Ne moje vsi4ko da se vurti okolo tqh dvamata!
Oba4e ako ima edin, koito moje bi vse oshte se turpi e Timbaland, a ne Justin! Pesnite my ili v tezi, koito y4astva aide da ne kaje, 4e ne pee, no po4ti ne vzima nikakvo y4astie i taka ne se natrapva po4ti!

Анонимен каза...

Britney нека не забравяме, че Timbaland е преди всичко продуцент, при това един от най-добрите. ;) Не умаловажавай неговата работа - много звезди нямаше да са такива без неговата подкрепа.

Анонимен каза...

Може да се каже че песента е адски тъпа и дано никога да не излезе,цялата но това е не възможно :(:(
Подкрепям Britney защото и на мен ми писна се те двамата да си врът носовете.Да правят дуети песните са яки :) но не и дуетчето и може Timbaland да е известен,ама най ще ме искефи некои да му натрие носа :@:@
Но за жалост в близките 2 год :(:(
И наистина сичко се върти около тях покраи: Timbo,Justin,Rihanna,Beyonce,i още мн други що не при : Chris Brown,janet,kylie,bow wow, :(:(

Анонимен каза...

chuh minuta i polovina ot pesenta predi mesez i moga da kaza slednoto:

1. tezi 17 sekundi sa DEMO: v finalnata verija beat-a e mnogo po-silen i dylbok, i samata pesen e po-byrza i ne se vlachi tolva.

2. pripeva koito tuk go njama e MNOGO dobyr, melodiche i catchy.

ne govorete gluposti predi da ste chuli ZJALATA pesen!!! chuli nashte 17 sekundno DEMO i veche kazvat kak pesenta ne stavala! ahahhaah

Анонимен каза...

Ako e producent da si ostane takuv, a ne da mi izdava samostoqtelni albymi v koito povtarq nekvi eeeeeta(tva eee ot Apologize go 4yhme i mnogo po- rano v Say it right na Nelly Furtado)!

Анонимен каза...

ПОДКРЕПЯМ НАПЪЛНО БРИТНИ!

Unknown каза...

emi koi da slu6ame togava...tupanarkata britney li...i koi misli6 4e stoii zad neq ...koi..timbaland..taka 4e ne govorete za tqh 6toto ako ne sa te nqma6e da slu6ame tolko qka muzika..6tqh me da si ciklime s oniq tupi pesni