За сайта

Добре дошли в най-посещавания български музикален блог. Тук може ще научите най-актуалното от родния и световен музикален бизнес и ще чуете песни на български артисти за първи път. Приятно разглеждане!
-Георги Паскалев (G'Fan)

GFan Music Boards's Fan Box

GFan Music Boards on Facebook

Чат

Анкета

Брояч

NRJ Music Awards 2008


Вчера (26.01.08) в Кан, Франция, се проведоха деветите музикални награди NRJ. Сред победителите тази година са: Мika за Дебют, Аvril Lavigne за Best International Female Artist, Justin Timberlake за Best International Male Аrtist, Tokio Hotel за Best International Group, Don' t Stop The Music за Best International Song и Blackout за Best International Album. Ето и няколко изпълнения.

ГЛЕДАЙТЕ ОНЛАЙН:

RIHANNA – DON’T STOP THE MUSIC
MIKA – RELAX, TAKE IT EASY
M.POKORA – SHE’S DANGEROUS
MICHAEL JACKSON ACCEPTING AN AWARD

KYLIE MINOGUE - IN MY ARMS


СВАЛЕТЕ В ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО:

Rihanna - Don't Stop The Music (Live)

Celine Dion - Taking Chances (Live)

!Press

4 коментара:

Анонимен каза...

Na Rihanna izobshto ne i otiva tolkoz kasa kosa...

Анонимен каза...

Радвам се, че в единствената категория, в която Бритни беше номинирана, е спечелила.

Анонимен каза...

I na men ne mi haresa nito pri4eskata na Rihanna,nito samoto i izpalnenie.Tq kato 4e li se vazgordq,4e stana tolkova izvestna,predi prave6e po-qki 6outa.A tozi M.Pokota napravo gi razbi vsi4ki s tezi tanci i izpalnenie.Pesenta e neveroqnta,dano mu potragne,simpatqga e:)

Анонимен каза...

Страшне се радвам за Бритни.Албума наистина го заслужава.M.POKORA направи хубаво шоу,много добре се представи а и песента си я бива.Rihanna не изглежда толкова зле с по-къса коса,но преди повече и отиваше(поне според мен де)